Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
+1
(#18) Kronos3000: Gyógyszert bevetted, vagy elgurult?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tommjee
senior tag
Szerintem windows és mac változatban is jól néz ki nagyon ha az árát nem látod :]
-
tDr1v3r
veterán
A Razernél sose volt semmiféle design-érzék, ők csak a baltával falagott kinézetre hajtanak... ami szvsz kurvajól néz ki PC-nél, de egy eleve letisztult gép mellett hányásra késztet. Eszvan'.
(#18) Kronos3000, menő vagy, nagyoooon.disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sshr3kk
tag
Áhhh, lassan a billzet meg az egér drágább lesz, mint maga a gép...
[ Szerkesztve ]
Live your life, like it's your last day!
-
Kronos3000
senior tag
Játék MAC Programozható 130USD NAHAGGYUKMÁ
Wasabi...
-
luw2win
őstag
Aki macet vesz jatekra az meg is erdemli hogy vegyen egy ilyet... ez olyan mint a HTC-khez fotoallvany-t arulnanak. Jovore PS3 melle kapunk razer egeret. Marhak
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Georg17
tag
Csináltam gyorsan pár képet a bill. világításomról:
A kapcsoló rögzítése ideiglenes. Költözés előtt állok és úgyis szét kell majd kapni az asztalt. Utána fel lesz csavarozva normálisan.
A fénycső 3 színű. Bár fehéret kértem, de ilyet kaptam. Végül is mindegy. Persze ha a házba vettem volna, nyilván visszaviszem, de így nem foglalkoztam vele. Utólag már vagy megszoktam vagy megtetszett, de nem is rossz.[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
arra akartam utalni, hogy egy szálcsiszolt (mac pro, mac mini), vagy visszafogott design-ú, világos színű mac-ek (imac, macbook) mellett ez sosem lesz mac-es ... ennél még egy xbox is jobban mac-es
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Georg17
tag
Nekem is "Gamer" bill.-em van. Egy 3E Ft-os A4 Tech. Nekem eddig ez a gyártó vált be billentyűzet terén. Persze szigorúan az 5E Ft alatti kategóriában.
A billentyűzet világítását úgy oldottam meg, hogy egy 4W-os fénycsövet tettem az asztallap alá, amely a fiókos másod asztallapot világítja meg. Ezen van a billentyűzet.
Az áramot a számítógép tápjáról egy molex cstiról kapja. a vezeték a vízhűtőcső egy kivezető nyílásán van kivezetve. A kapcsoló egy PCI slotos megoldás, az asztalra lett rögzítve. Így a géppel együtt ill. külön is kapcsolható a világítás. Tuti megoldás, nekem nagyon bevált.Volt olcsó világítós billentyűzetem és jó volt bizony a világítás, csak mint majdnem minden olcsó billentyűzet, így az sem volt hibátlan. Játék közben nagyon gáz volt, ha nem azt csinálta, amit kellett volna.
Ezért vettem inkább egy jó billentyűzetet és oldottam meg a világítást máshogy.
Almát pedig a zöldségesnél szoktam venni, nem számítógép boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ez egy újabb jele annak, hogy bármekkora hülyeség eladható szép márkával meg egy uzsonnához kapott gyümölccsel...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ritka rusnya szerzetek, szerintem csak komoly ízlésficammal rendelkezők raknak ilyet az almájuk mellé.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Cs_Laci
senior tag
Almásgémer
Simavas óccsóért.
Márkásvas drágábbér
Almásvas (márkás vas alig használt almával) még drágábbér
Gémervas (világitós márkás vas) sokkal drágábbérDe nem, ez még mind kevés volt. A legnagyobb haszon tényleg ezen van:
Almásgémer - lehetőleg világitós almávan - kib** drágán -
nyunyu
félisten
Ennel olvashatatlanabb betutipust nem talaltak a gombok feliratozasahoz?
Ennyi erovel ekirassal is feliratozhattak volna.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rii
nagyúr
ez mac-es?
nyihaha
nem az alma gomb teszi mac-essé
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Cs_Laci
senior tag
MAC-es? Akkor miért nem fehér?
-
Taybore
aktív tag
Mac-re minek gamer billentyűzet???
-
Derrewyn
senior tag
... mindig ez az 1 dollár = 1 euró, leszokhatnának már róla. Egyszer és örökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest