- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
Üdv !
Battle Royale játéktípus van benne ? -
Al365
tag
Nektek nem gyűlt meg a bajotok a "térképpel"?
Játszottam már vele több mint 10 órát, s még mindig nem igazodom ki. Tegnap este fél óráig kerestem a gyémánt ládás helyet, de nem találtam. Pedig már többször is jártam ott. Kikészített teljesen, pedig a játék tetszik.Nem tudjátok mikor frissül a héten?
-
manu75
aktív tag
A Ratchet nem biztos hogy jó választás lenne, mert ha elkezditek játszani nem fogod tudni odaadni a gyereknek.
A játékról pedig, tegnap megvettem a kisfiam most egyébként a második résszel van most el (9 éves) és ennek nagyon örült. Mentünk pár kört közösen is nem nagyon voltunk képben rendszerint a lista alján kullogtunk förtelmes stattal, de hogy a tölgy fában együtt mentünk neki az hatalmas öröm volt. Már látszik, hogy nagyon tartalmas lesz ez a rész is. PS-en van meg 3x dobott ki úgy 45 percenként a játék szóval akad még javítanivaló benne.
-
Bad Pritt
félisten
Ha nem megy neki az irányítás, akkor lehet még korai lenne.
Amúgy tök jó kezdésnek tartottam anno a Garden Warfare 2-t (ez videók alapján full ugyanolyan), ha valaki tps-sel akar betanulni a kontrolleres irányításba, csak az a baj, hogy nagyon agresszív az AI, az emberi ellenfelek meg nyilván még egy szinttel nehezebbek.
Én továbbra is amúgy a Ratchet-et, Tearawayt ajánlom gyerekeknek, ez utóbbi azért is jó, mert a harc nem reflex meg ügyességi alapú. A Spyro-t is dicsérték kisgyerekesek, vagy pl sima 2D platformert szeret? Rayman, az ketten tök nagy móka, Unravel, ilyesmik a LEGO mellé. -
.LnB
titán
Még 24 óra se telt el, hogy azt írtam "pénzt nem adnék érte". De most megnéztem, hogy a FE nincs 10k, és arra gondoltam, hogy a picúr biztos örülne neki. Szájtátva nézte mikor játszottam vele, neki nagyon tetszett.
Viszont az irányítás nem megy neki még jól. Csak autós játékokkal és LEGO-val játszik. Lehet, hogy felesleges lenne megvenni, mert idegesítené, hogy nem tudja irányítani. Spyro-n is felhúzta magát. Jó lenne egy kipróbálható verzió. Lehet, hogy engednem kellett volna játszani vele a teszt alatt.Ugyanakkor ez is EA Access-es lesz, lehet megérné azt megvárni.
-
-
Wesder
titán
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
Igen, de MS Store-ban van egy 29$-os Founder Edition, amivel màr most jàtszhatsz, és hetente bővül. Gondolom PS Store is megkapta.
-
laceszgamer
addikt
Okt 18 elvileg a megjelenés.
-
laceszgamer
addikt
Tényleg nagyon fun kis game, jópofa de azért a magja elég ekmyénvonalas multi FPS.
-
Bazsi1987
őstag
Ha jön switchre veszem is 😊
-
Bad Pritt
félisten
Naggggyon várós, ha megtartják azt az istentelen mennyiségű unlockolható tartalmat, ami az előzőben volt, akkor előrendelés lesz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Jogász topic
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest