- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DLNA
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
Üdv !
Battle Royale játéktípus van benne ? -
Al365
tag
Nektek nem gyűlt meg a bajotok a "térképpel"?
Játszottam már vele több mint 10 órát, s még mindig nem igazodom ki. Tegnap este fél óráig kerestem a gyémánt ládás helyet, de nem találtam. Pedig már többször is jártam ott. Kikészített teljesen, pedig a játék tetszik.Nem tudjátok mikor frissül a héten?
-
manu75
aktív tag
A Ratchet nem biztos hogy jó választás lenne, mert ha elkezditek játszani nem fogod tudni odaadni a gyereknek.
A játékról pedig, tegnap megvettem a kisfiam most egyébként a második résszel van most el (9 éves) és ennek nagyon örült. Mentünk pár kört közösen is nem nagyon voltunk képben rendszerint a lista alján kullogtunk förtelmes stattal, de hogy a tölgy fában együtt mentünk neki az hatalmas öröm volt. Már látszik, hogy nagyon tartalmas lesz ez a rész is. PS-en van meg 3x dobott ki úgy 45 percenként a játék szóval akad még javítanivaló benne.
-
Bad Pritt
félisten
Ha nem megy neki az irányítás, akkor lehet még korai lenne.
Amúgy tök jó kezdésnek tartottam anno a Garden Warfare 2-t (ez videók alapján full ugyanolyan), ha valaki tps-sel akar betanulni a kontrolleres irányításba, csak az a baj, hogy nagyon agresszív az AI, az emberi ellenfelek meg nyilván még egy szinttel nehezebbek.
Én továbbra is amúgy a Ratchet-et, Tearawayt ajánlom gyerekeknek, ez utóbbi azért is jó, mert a harc nem reflex meg ügyességi alapú. A Spyro-t is dicsérték kisgyerekesek, vagy pl sima 2D platformert szeret? Rayman, az ketten tök nagy móka, Unravel, ilyesmik a LEGO mellé. -
.LnB
titán
Még 24 óra se telt el, hogy azt írtam "pénzt nem adnék érte". De most megnéztem, hogy a FE nincs 10k, és arra gondoltam, hogy a picúr biztos örülne neki. Szájtátva nézte mikor játszottam vele, neki nagyon tetszett.
Viszont az irányítás nem megy neki még jól. Csak autós játékokkal és LEGO-val játszik. Lehet, hogy felesleges lenne megvenni, mert idegesítené, hogy nem tudja irányítani. Spyro-n is felhúzta magát. Jó lenne egy kipróbálható verzió. Lehet, hogy engednem kellett volna játszani vele a teszt alatt.Ugyanakkor ez is EA Access-es lesz, lehet megérné azt megvárni.
-
-
Wesder
titán
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
Igen, de MS Store-ban van egy 29$-os Founder Edition, amivel màr most jàtszhatsz, és hetente bővül. Gondolom PS Store is megkapta.
-
laceszgamer
addikt
Okt 18 elvileg a megjelenés.
-
laceszgamer
addikt
Tényleg nagyon fun kis game, jópofa de azért a magja elég ekmyénvonalas multi FPS.
-
Bazsi1987
őstag
Ha jön switchre veszem is 😊
-
Bad Pritt
félisten
Naggggyon várós, ha megtartják azt az istentelen mennyiségű unlockolható tartalmat, ami az előzőben volt, akkor előrendelés lesz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az eddig kiszivárgott anyagok alapján az új rész a Garden Warfare széria nyomvonalán halad.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest