Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
a venti ledjeinél tiszta sor
egyébként ha már homár, én inkább fesz-stab ICvel dolgoztam volna, és csináltam volna egy 12>3.3V vrm-et, aminek a rail-je megy akkor a ventik 4. drótjára. persze drágább, viszont sokkal üzembiztosabb, és kevesebb hulladékteljesítmény veszik kárba
megcsinálni bonyolultabb, de utána fail-safe.
-
oPalRx7
aktív tag
Grat, egész jó írás lett
szerintem is több helyre került ellenállás, mint ahova kellett volna, de nem lesz ebből gond (bár azért csekkold le ne olvasszon össze valamit)
Én pont kékről pirosra váltottam a házam színeit, de a világító ventik helyett inkább smd led-szallagokkal dolgoztam
(nálad is könnyen megoldható lenne kapcsolgatósan, igényesen)
Ami megjegyzésem még, hogy a ventik csapágyazásának azért nem használ a szétszerelés-összerakás sajnos. Esetleg hamarabb válik szükségessé a kenőanyagának "pótlása" :S
Részemről legalábbis nem kedvelt dolog az, ha valamibe beleölök X időt, az idő előtt tönkremenjen. Jobb a ventillátorokat "gyárilag" hagyni, hisz azok fogyó eszközök sajna.Mindenesetre grat a modhoz, még sok ötletet kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest