Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Leginkább a memória növekedett mennyiségére céloztam de ettől függetlenül klassznak tartomhogy egyre kisebb olcsóbb eszközökben is elérhető az M1.
Nyilván ha Netflix+Youtube+Facebookra akarja valaki a tabletjét használni akkor valóban nincs külömbség, de akkor egy A12 és az M1 ultra között se lesz.
De alapvetően már ott bukik amit mondasz hogy az egyik max 6 Gb ramot támogat ami brutális külömbség egy már multitaskingra is alkalmas rendszeren mint amilyen az ipad os, egy telefonba oké az A14, egy tabot már emiatt is visszafog.....De én alapvetően mindenesnek venném, mert bár szeretem a gémer laposokat, a mostanim helyére már nincs mit venni...
Így alternatíva után nézelődök, egy M1-es, vagy újabb ipad mini már jó lehet majd hogy elbúcsúztassam a PC-t. Minden felhasználásomat meg tudnám már simán oldani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest