Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#06658560 #346 üzenetére
egyébként:d montamhoyg nemfatyok topon petegfatyok
ez tökéletesen formázva van, brit tudósok megállapították - ( :- , az emberi agy töredék karakterekből is össze tudja rakni a szavakat, mondatokat, alá tudom támasztani, de mint tapasztaltam ez nem mindenkinél van így és változó a mértéke, nekem nem okoz kondot mek fejteni szitesemitse ojanatyamvan deneintenkinek vanijen salynos? ( :
mivel ez csak fórum sokat nem tulajdonítok neki, rég leszoktam róla, ez már marad így -
Chaser
legenda
válasz
#06658560 #344 üzenetére
f17, nem vagyok a topon, ezek vadász repülők, vs autó, akármelyik modellt nézed volt/van nevük a szakmában, és nem ovis játékok, ezt ma már egy "okosabb" autó rendszere übereli
ez még nem az, de sávtartásnál bőven több, addig ilyen néven nem is lesz autó amíg a jogi szabályzást nem oldják meg, az is idő kérdése
ez a rendszer ugyanis nem fog elaludni vezetés közben, nem cigarettázik h betompuljon tőle v magára verje a parazsat, nem lesz melege/nem fázik, nem telefonál, nem rúzsozza magát, nem kel bal lábbal, nem lesz stresszes, stbstb, és legfőképp nem lesz idióta mint az emberek nagy többsége -
Chaser
legenda
válasz
#06658560 #341 üzenetére
azon már régen túlléptek, itt egy w213 teszt közben, e osztály pilot tesztekre less rá, komplexebb vezérlésük van mint egy f19/mig29-nek
ez a jövő, nem gyalogost kell néznie, hanem mindent, mert semminek nem lehet nekiütközni, maximum gyalogost kiemeltként kezeli és ha mindenképp elkerülhetetlen ütközés van nem embernek hajt neki, városi forgalomban átengedi, stb
a műholdak, navik egyre precízebbek, az érzékelők is egyre pontosabbak, a sw-ek is kezdenek végre csiszolódni, gondolom köszönhetően a katonai örökségnek, ott kezdődött sok minden terén automatizálás
lehet nem ma, nem holnap, de idővel biztosan átalakul a közlekedés, éppen ideje
h mennyire nem utópia nézd vissza az elmúlt 40 évet, ami ma természetes régen sci-fibe illő volt, pl mobil...a mai leggagyibb mobil is többet tud mint anno az első számítógépek, amik több szobányi térfogattal rendelkeztek, egy pro okostelefonról ne is beszéljünk
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már kaphatóak az extrém nagy felbontású tévék, és viszonylag sok gyártó mozgolódik ezen a fronton...
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest