- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
DiamondBack #32 üzenetére
Igen, ez nekem is tetszett...
de már nem nyílnak nagyra a szemeim, hozzászoktam, hogy ha valamiből fémet látnak, akkor ahhoz hozzá kell fagyjon valakinek a keze (még nyáron a 35°C-ra hevült panelszobában is).
-
_Smooth
senior tag
Hát igen, rendkívül tetszetősek a rapook, jó ez a penge dizájn.
Viszont akkor már inkább az E6700 (és abból egy jó kék vagy zöld)
(#21) jakos73
Ez a bajom egyébként nekem is a Rapooval (meg a legtöbb wless billel) - nincs meg benne az egér funkció.
És értem én, hogy tapipad meg két gomb alatta, de amikor két kézzel fogom magam előtt és a mutató- meg hüvelykujjammal akarom irányítani, akkor a bal és jobb felső sarokban elhelyezett egérgomboknál, illetve a jobb hüvelykujj alá helyezett golyó/stick-nél + scrollnál nincs jobb. -
_Smooth
senior tag
Ha már Iogear, nekem EZ sokkal szimpatikusabb. Nagyobb, mint ezek a kis telefon/távirányító méretű cuccok, már két kezes, de még tökéletesen átérhető, és remekül használható. Gépelni rosszabb rajta, mint a Logitech K400-ason, viszont a viszont a golyó (amit azért cserélhetnének a Lenovo/IBM stickre) sokkal praktikusabb, mint a tapipad - a többi extra gombról már nem is beszélve. HTPC-re nekem eddig ez a nyerő.
A 32e fogyáron mondjuk nekem is leesett az állam. Általában én szoktam elsőként hőbörögni, hogy mit kell rögtön az áron hisztizni és miért kell minden tizedáron. De ez már nekem is megülte a gyomrom.
Ez egyértelműen egy K400as, csak háttérvilágítással. Ha annál sokkal masszívabb, minőségibb összeszerelést kapott, akkor kb 20k teljesen reális. (bár nekem akkor sem kéne - nem véletlenül cseréltem le a K400ast is egy ilyenre.)
De hajrá Logi, reméljük a közeljövőben előrukkol valami hasonló cuccal és akkor újra váltok!
Csak könyörgöm, egy ilyenre cseréljék le a tapipadot/vasgolyót! Ha sikerül (és rendes, használható magyar kiosztással), egy 20ast, akár 25öt is simán adnék érte (de akkor már backlit is legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fotelben, kanapén ülve tehet jó szolgálatot a vezeték nélküli, világítós hibrid klaviatúra.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest