- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
maradok a K400-amnál
-
_Smooth
senior tag
válasz
DiamondBack #32 üzenetére
Igen, ez nekem is tetszett...
de már nem nyílnak nagyra a szemeim, hozzászoktam, hogy ha valamiből fémet látnak, akkor ahhoz hozzá kell fagyjon valakinek a keze (még nyáron a 35°C-ra hevült panelszobában is).
-
nicu71
addikt
Úr Isten.Mi ár ez...
Pedig tetszene egy ilyen. -
beteg
őstag
Értem én a viccet, csak nem szeretem!
-
allinterez
csendes tag
Eléggé túl lőttek az árán
Azt hiszem maradok az otthoni verziónál
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez is csak windows only.
Kezdem egyre jobban utálni a Logitech-et. Az áraikat az egekbe emelik, de azzal már nem foglalkoznak pl. hogy legyen driver egyszerre több OS-hez, pl. windowshoz és OS X-hez. Azt várják, hogy a user vegye meg külön ugyanazt a méregdrága egeret, touchpadot, billentyűzetet kétszer.
Én például használom mindkét rendszert és akartam venni egy olyan touchpaddal egybeépített billentyűzetet mint a TK820, de csak windowshoz van driverük. Ahogy csináltak két teljesen egyforma touchpadot T650 és T651 néven, az előbbi fekete és window driveres, az utóbbi fehér és OS X driveres. Inkább veszek egy Wacom Intuos Pen and Touch táblát, amihez van driver mindkét platformhoz és még rajztábla is egyben.
-
canniball
nagyúr
Bár már rengetegen leírták, de hátha olvassa valami beépített ember neki leírom én is: mindig is szerettem a Logitech cuccait de ez az árképzés nevetséges, ha így folytatják szerintem hamarosan lehúzhatják a rolót.
-
_Smooth
senior tag
Hát igen, rendkívül tetszetősek a rapook, jó ez a penge dizájn.
Viszont akkor már inkább az E6700 (és abból egy jó kék vagy zöld)
(#21) jakos73
Ez a bajom egyébként nekem is a Rapooval (meg a legtöbb wless billel) - nincs meg benne az egér funkció.
És értem én, hogy tapipad meg két gomb alatta, de amikor két kézzel fogom magam előtt és a mutató- meg hüvelykujjammal akarom irányítani, akkor a bal és jobb felső sarokban elhelyezett egérgomboknál, illetve a jobb hüvelykujj alá helyezett golyó/stick-nél + scrollnál nincs jobb. -
oraihunter
aktív tag
Szép, és jó!
Csak hát az árából kéne kicsit faragni.
-
gianni85
veterán
mondom, de jó... méret rendben, háttérvilágítás fasza... aztán eljutottam az üzemidőig és az áráig... no comment
akkor inkább a rapoo E9080 világítás nélkül 10ezerért
-
shteer
titán
húúúúúúúúúúúúhaaaa
gyorsan elvetettem a vétel gondolatát - már az se érdekel, hogy lesz-e magyar karakteres belőle
-
Ice&Lime
veterán
Ha lenne benne plusz kábeles verzió lehetőség és 8k lenne, érdekelne.
-
erkxt
tag
Túl árazott felesleges cucc.
HTPC-hez ha van valakinek tabja más nem is kell. De mondok jobbat nemsokára itt a pc kinect! -
hoffman_
nagyúr
nekem a mérettel nincs bajom, számomra ideális, meg szép is alapvetően. a 31k brutális, meg a 10 nap. kapcsolható világítással, 20ért max, fél éves üzemidővel, azt mondom, hogy piacképes.
-
cowk
tag
válasz
DiamondBack #8 üzenetére
jah, ez tenyleg szuper lehet, foleg, amikor telen sz*rra fagy a kezed az aluminiumtol
-
cowk
tag
egyszeruen hihetetlen, hogy feltalaljak a vilag legnagyobb dolgat (balklikk gomb a bal felso sarokban), alkalmazzak egy olcso modellen (k700), majd soha tobbet ujra. elre allitott K830-al vernem el a tervezo kezet, aki lehagyta onnan.
-
DiamondBack
senior tag
Nekem még mindig az enermax aurora inkább...
-
_Smooth
senior tag
Ha már Iogear, nekem EZ sokkal szimpatikusabb. Nagyobb, mint ezek a kis telefon/távirányító méretű cuccok, már két kezes, de még tökéletesen átérhető, és remekül használható. Gépelni rosszabb rajta, mint a Logitech K400-ason, viszont a viszont a golyó (amit azért cserélhetnének a Lenovo/IBM stickre) sokkal praktikusabb, mint a tapipad - a többi extra gombról már nem is beszélve. HTPC-re nekem eddig ez a nyerő.
A 32e fogyáron mondjuk nekem is leesett az állam. Általában én szoktam elsőként hőbörögni, hogy mit kell rögtön az áron hisztizni és miért kell minden tizedáron. De ez már nekem is megülte a gyomrom.
Ez egyértelműen egy K400as, csak háttérvilágítással. Ha annál sokkal masszívabb, minőségibb összeszerelést kapott, akkor kb 20k teljesen reális. (bár nekem akkor sem kéne - nem véletlenül cseréltem le a K400ast is egy ilyenre.)
De hajrá Logi, reméljük a közeljövőben előrukkol valami hasonló cuccal és akkor újra váltok!
Csak könyörgöm, egy ilyenre cseréljék le a tapipadot/vasgolyót! Ha sikerül (és rendes, használható magyar kiosztással), egy 20ast, akár 25öt is simán adnék érte (de akkor már backlit is legyen). -
Mate
nagyúr
Idézet a honlapjukról:
"A nappali drágaköve"
Hát az, egy jó drága kő
-
rover45
őstag
Ez a 10 nap és 31k remélem elírás
-
vittorio7
őstag
Jaj. "előrendelhető 31 990 forintos áron."
Ennyit soha nem ér, legalább is nekem.
-
MaUser
addikt
Még mindig nagyon nagy, elfoglalja a fél asztalt.
A Lenovo N5902 vagy az Iogear GKM571R sokkal szerencsésebb szvsz htpc üzemre. Utóbbin vannak funkció billentyűk is, mindkettőn van dedikált scroll, ami netezésnél baromi hasznos, ha és persze mindkettő háttérvilágítással is rendelkezik.
-
bzoley
veterán
10 nap? Ennyit nem ér a világítás. Az áráról nem is beszélve. A k400-ban legalább egy éve nem cseréltem elemet.
Viszont amilyen jó ötletnek tűnt a tapipad, annyira lett fölösleges, és legalább annyira hiányzik a numpad. -
Khelben
nagyúr
13990-ért már venném is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fotelben, kanapén ülve tehet jó szolgálatot a vezeték nélküli, világítós hibrid klaviatúra.
- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Biliárd és snooker topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest