- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Az ilyen kommenteket olvasva mindig azon gondolkodom, hogy én valami alternatív univerzumos Logitechet ismerek, mert csak jó perifériáikhoz volt szerencsém. A 2 rugós vezetékes egértől, a mini elemes notebook egéren át, a komolyabb egerekig, csak jót tudok mondani. Remélem így is marad és nem kell csatlakozom hozzátok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
#24845312 #42 üzenetére
Nem semmi történet, sajnálom hogy így jártál. Az tényleg valami elcseszett vagy hamisított lehet, mert ezeket nem tapasztaltam. Az eddiginél hangosabb kattintás nekem is feltűnt, de annyira nem vészes.
Tesztelési jelleggel vettem, mert egy barátomnak egér kellett, illetve a G400 felújításra vár. Gondoltuk kipróbáljuk, és ha nem tetszik, elállok a vásárlástól vagy később eladom aprón. Neki elsőre is bejött a formája, pedig nagy keze van, nekem kis megszokást igényelt. 7190 Ft-ért nagyon megérte, megtartom.
-
Redneck
nagyúr
Jó kis bemutató lett, bár az előzetessel és néhány mondattal, illetve szóismétléssel, nem tudtam megbékélni, de ez legyen az én gondom. A 20 millió klikkes Omront firtató résznél, jót röhögtem... Szerintem félreértésben élsz a mikrokapcsolókat illetően. Nem öngyilkos chipek, csak elég nagy a szórás. Mehetnek évekig, de akár csak hónapokig is.
Az egér tetszetős, de egyelőre nem ez lesz amivel elhagyom az általam is utált kábeleket. A két elem +88g, a klikkelős bug, az alvó üzemmódból "kómás ébredés", a hegyes görgő fölötti rész, nagyon nem szimpatikus. LGS problémával szerencsére még nem találkoztam, de nem valami bíztató hogy ilyesmi előfordul.
Scorp2011:
Nagyjából 2-3 hete cseréltem le (legalább a felújítása idejére) a 6 éves G400-ast egy G102-re. Az enyém nagyon egyben van, nem recseg, nem ropog. Nem olyan finomak az anyagok rajta, mint az előzőn, de az összerakottságra és a sima ABS műanyagra nem tudok rosszat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túra és kirándulás topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest