- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
#24845312 #42 üzenetére
Nem semmi történet, sajnálom hogy így jártál. Az tényleg valami elcseszett vagy hamisított lehet, mert ezeket nem tapasztaltam. Az eddiginél hangosabb kattintás nekem is feltűnt, de annyira nem vészes.
Tesztelési jelleggel vettem, mert egy barátomnak egér kellett, illetve a G400 felújításra vár. Gondoltuk kipróbáljuk, és ha nem tetszik, elállok a vásárlástól vagy később eladom aprón. Neki elsőre is bejött a formája, pedig nagy keze van, nekem kis megszokást igényelt. 7190 Ft-ért nagyon megérte, megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest