- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
Őszintén szólva én sem tudtam erről, csak nemrég lett 80-as net, a router egy 3 antennás 300Mbps-es szörnyeteg, másik itthoni notebookra gond nélkül áttolta a 80Mbps-t (lenovo), az én HP-mra az istenért sem. Beállításokban gond nem lehetett ugye, a laptopomban elvileg N-es kártya....hát igen....és ekkor jött a hidegzuhany mikor kiderült hogy papíron N-es ez, csak 65Mbps. Kérdem én milyen N-es szabvány ez??? 150, 300 és 450-ről már hallottam de 65-ről??? Ez szvsz a fogyasztók tudatos megtévesztése, ha egy ilyen csonkolt kártyát raknak bele, akkor illene feltüntetni...ja persze csak akkor már annyian meg se vennék ugye? Nekem ez hatalmas érvágás, kábelen nagy gond lenne megoldani így most feleslegesen fizetem 1 évig a drágább és gyorsabb csomagot. És ennél a pontnál döntöttem el hogy ez volt az utolsó HP termék amit vásároltam, eleget szívtam velük, pláne az előző 4515s notimmal. (ott más gond volt, de rengeteg)
-
blueMerle
veterán
802.11b/g/n-es Wi-Fi
Persze hogyne, N... a mesékben...nekem is van egy dv6-os aztán az ember olyankor veri a fejét a falba mikor kiderül hogy olyan apróságokon spórolnak minthogy 4313-as broadcom vevő amire rásütik hogy N és a maximális adatátvitel 65Mbps
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 laptop, 8 GB RAM, Magyar bill., 256 SSD, garancia 2027-ig
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- MacBook Air M2 15" Hibátlan/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4593
- Dell Latitude E6530 Üzleti Laptop 14", i7 Quad Core, 500GB Samsung SSD, 8GB RAM, Win 10 Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ettől függetlenül gondolom ez arra akart utalni hogy lehet váltani az integrált és az erősebb diszkrét kártya közt.
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.