Hirdetés

Llanóval megújuló HP notebook: Pavilion dv6z

Nagy múltra tekint vissza HP Pavilion dv notebook szériája, és ennek különböző modelljei, melyeket a gyártó szinte évről-évre megújít. A dv6z, egészen pontosan a HP Pavilion dv6z Quad Edition modell került ezúttal sorra, mely a sorozat 15,6”-es tagja, és az AMD Sabine platformjára fog épülni, azaz egy A szériás APU-t tartalmaz majd. A llanós gép központi magja, a négymagos A8-3530MX 1,9 GHz-es órajelen üzemel, ami a Turbó módban akár 2,6-ra is felugorhat. A rendszermemória 16 GB-ig bővíthető, háttértára legfeljebb 1 TB-os lehet, a grafikus kártya szerepét pedig integrált vagy a Dual Grapics technológiával cserélhető megoldás is betöltheti.


[+]

Az alap DVD-író helyett opcionális a Blu-ray meghajtó, viszont tartozék a Gigabit Ethernet vezérlő, az IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi, a Bluetooth adapter, ahogy a kártyaolvasó, aTrueVision HD webkamera és a Beats hangrendszer is. Akkumulátorból 5,5 órás működés biztosító hat, vagy kilenc cellás kérhető hozzá.

A HP megújult Pavilionja hamarosan megjelenhet a boltok polcain, Windows 7 Home Premium vagy 64 bites Professional operációs rendszerrel az ára 650 dollárnál kezdődik, és kétféle színben is megrendelhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés