Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem kötözködés, de én használtam például wsus-t mikor még sus-nak hívták (release), és előszeretettel töltögetett le és telepítgetett 20-30 gigányi szlovák meg szerb nyelvi csomagokat minden random szarhoz, ami épp kipattant a fejéből. ennyit az ms épp aktuális deployment képességeiről. az, hogy 2013-ra sikerül feltelepíteni egy szaros office upgradet, az developers developers developers.
-
bambano
titán
lo van debianban gyárilag. upgradelődik, mikor a debian upgradelődik.
(#144) julius666
"Felesleges hintáznod, te is tudod hogy azért jóval könnyebb.": egy jó template elkészítésében nem az összekattogtatás a fő probléma, hanem a korrekt megtervezése. ez pedig rendszerfüggetlen."De őszinte leszek, azt a fajta gondolkodásmódot amit ebben a kérdésben is képviselsz, iszonyatosan károsnak tartom": én is. hajtod ezt a latex dolgot úgy, hogy nem veszed figyelembe az érveket. mint már említettem, de megkísérlem sokadszor is megemlíteni: van a latexhez rendes frontend. semmivel sem bonyolultabb, mint a word. De akár az lo-t is használhatod frontendnek.
(#145) cucka: tehát linuxra olyan vendor lock-in van, amihez nincs vendor? korrekt
egyébként attól, hogy linuxra sok független vendor létezik, a nagyobb kínálat miatt alacsonyabbak maradnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest