Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr.FantastiK #222 üzenetére
NAS-om ugyan nincs, de rádugtam egy USB keretes vinyót a routeremre, az megosztotta a tartalmát és azt pont úgy játszotta a VLC, mintha a gépben lett volna a vinyó, 100MBites lant használtam.
Más lejátszóval nem jött össze, de éppen KDE frissítés közben toltam, lehet beleszólt valamibe. Most csak ilyen roham tesztre volt időm, zajlik a lakásfelújítás...fsb1000: ha ebben az országban élsz, akkor tudod a választ a kérdésedre. Bár a magam részéről nem élek vele, nem éri meg azt az 50 gigát, annyival nem jobb mint egy normális mkv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest