Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A kezdeményezés jó, de a listát elnézve inkább a friss, max. pár éves indie játékok DRM mentes Linux verziói vannak fenn (amiknél nem lepődnék meg, ha sok esetben megegyezne a Humble Bundle/Store-on található változattal), mintsem a GoG fő gerincét adó régi alkotások.
Ettől függetlenül örülök neki nagyon, bár a jelenleg is tornyosuló backlog miatt inkább hanyagolom a vásárlást(#2) saelin: Aki szerintem Linux-ot használ, annak nem idegen a terminállal való bütykölés.
-
alevan
őstag
Jó hír. Nem vagyok linuxos (a linux sem akar engem), de legalább egyszerübb lessz nekik is játszani.
Kérdésem: SteamOS-on lehet GOGról letöltött játékokkal játszani? Vagyis biztos lehet, de nem nehezebb az út a letöltéstől a játékig, mint mondjuk Ubuntu vagy Linux Mint alatt? (Konkrét kérdésem: Steam nem akadájozza-fogja akadályozni valahogy?)
-
echofly
csendes tag
látom alakul a Linux,csak igy tovább
márcsak Ableton-t tolhatnák Linuxra,mert wineon keresztül eléggé nagy a latency... -
lev258
veterán
Örülök, hogy a GOG is beállt a sorba.
Azt esetleg meg lehetett volna említeni a cikkben, hogy eredetileg ősszel indult volna a dolog, de előrébb hozták. -
headshot17
csendes tag
Én még 18-évemmel 1xsem Telepítettem Linux-t..úgy látszik nem is fogok.Szép cikk
-
anulu
félisten
az igazsághoz az is hozzátartozik, h nem natív portokról van szó... aki nagyon akarta eddig is tudta wine alól futtatni ezeket, a különbség annyi, h most már van support hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest