- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A kezdeményezés jó, de a listát elnézve inkább a friss, max. pár éves indie játékok DRM mentes Linux verziói vannak fenn (amiknél nem lepődnék meg, ha sok esetben megegyezne a Humble Bundle/Store-on található változattal), mintsem a GoG fő gerincét adó régi alkotások.
Ettől függetlenül örülök neki nagyon, bár a jelenleg is tornyosuló backlog miatt inkább hanyagolom a vásárlást(#2) saelin: Aki szerintem Linux-ot használ, annak nem idegen a terminállal való bütykölés.
-
alevan
őstag
Jó hír. Nem vagyok linuxos (a linux sem akar engem), de legalább egyszerübb lessz nekik is játszani.
Kérdésem: SteamOS-on lehet GOGról letöltött játékokkal játszani? Vagyis biztos lehet, de nem nehezebb az út a letöltéstől a játékig, mint mondjuk Ubuntu vagy Linux Mint alatt? (Konkrét kérdésem: Steam nem akadájozza-fogja akadályozni valahogy?)
-
echofly
csendes tag
látom alakul a Linux,csak igy tovább
márcsak Ableton-t tolhatnák Linuxra,mert wineon keresztül eléggé nagy a latency... -
lev258
veterán
Örülök, hogy a GOG is beállt a sorba.
Azt esetleg meg lehetett volna említeni a cikkben, hogy eredetileg ősszel indult volna a dolog, de előrébb hozták. -
headshot17
csendes tag
Én még 18-évemmel 1xsem Telepítettem Linux-t..úgy látszik nem is fogok.Szép cikk
-
anulu
félisten
az igazsághoz az is hozzátartozik, h nem natív portokról van szó... aki nagyon akarta eddig is tudta wine alól futtatni ezeket, a különbség annyi, h most már van support hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest