Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon nyakatekert ez a Linuxos leírás valóban.
Welcome to PulseAudio!
What Is PulseAudio?PulseAudio is a sound system for POSIX OSes, meaning that it is a proxy for your sound applications. It allows you to do advanced operations on your sound data as it passes between your application and your hardware. Things like transferring the audio to a different machine, changing the sample format or channel count and mixing several sounds into one are easily achieved using a sound server.
PulseAudio is designed for Linux systems. It has also been ported to and tested on Solaris, FreeBSD, NetBSD, MacOS X, Windows 2000 and Windows XP.
(az általad linkelt oldalon írja ezeket)
Bocs, de ha ez neked tényleg nyakatekertnek tűnik, akkor rohadt messzire kerüld a Linuxokat. Neked nem fog egyszerű lenni soha.
-
Nem véletlenül írtam, hogy a tiszta telepítést javaslom! Az ilyen hibridálás akkor működhet jól, ha tudod hová kell nyúlni, mit honnan kell kiszedni, változtatni. Sok munka van vele, míg egy tiszta telepítés relatív pár 10 perc max. Nekem például napokba telt Mint 19.x-en a Cinnamon felülettel vegyíteni a plasma felületet, szinte teljesen KDE-s programok nélkül. De a kezdetekkor is próbáltam egyik DE mellé másikat felrakni és használni, nem az igazi így.
-
Ha eljutottál már idáig, akkor maradj is annál, nem véletlenül nem javasoltam neked a Cinnamon felületet.
Gyakorlatilag a Te felhasználásodnál nulla különbség van egy Mint Cinnamon vagy egy LMDE között, de érvényes ugyanez Ubuntu Mate-ra is. LMDE telepítője/particionáló része sokkal kezdetlegesebb az Ubiquitynél, ha jól írom az Ubuntu és Mint telepítősegédjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest