Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #458 üzenetére

lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.

Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
    Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.

Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.

(#462) CPT.Pirk

Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt. ;]

Syl

Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?

Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:

Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna. :N Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.

• Syl

nagyúr

válasz Dave™ #458 üzenetére

Jól emlékszel a problémámra. (A minap Kapitány csípős megjegyzésére szándékosan nem reagáltam, pedig rólam beszélt) Ez a bemutatód nagy kedvet csinált a próbához. A következő alkalommal ezt a disztribúciót fogom kipróbálni. Pár éve Manjaroval már úgyis volt egy pár hónapos szeánszom (ott az XFCE vs. Intel HD tearing volt a legnagyobb bajom)

Apropó. Az egérgyorsítás mennyire agresszív Manjaron? Mert Ubuntu(származékoko)n nagyon rühellem. Még az OSX-en sem szeretem az egérkezelést. Ezért végzem a munkámat inkább Win10-en.

Új hozzászólás Aktív témák