Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Á én arra gondolok, hogy a használt szenzor és annak implementációja és fw-je határozza meg az egeret, most hagyjuk a formát, anyag minőséget, vezeték, stb. témát.
De mondok egy érdekeset, és ezt nem tudom mi határozza meg. Szóval tudva levő, hogy zowie-nál javítottak a kapcsolási delayen idővel, és nekem még az a revisiom van aminél elvileg elég nagy ez az érték, de valójában ezt te sose érzed meg, hiszen töredék másodpercről van szó, nagyon picike érték. Na, de a lényeg, hogy youtube w10-en elég hatalmas delay-el reagál egér bal klikkre, fura, mert billentyűzeten fogjuk rá, hogy azonnal megy (nem vagyok villám, de látványos a különbség). Na de Mint-en ugyan ez van, csak annyi a különbség, hogy az egér is gyors reagálású... hoppá. Nagyon érdekes jelenség. Szerintem valamilyen rejtett beállítás lehet ablakosban hogy ez így működik (vagy szokásos, kikerülhettlen dolog a rendszer magjában), mivel Mint-en kiiktattam azokat a tényezőket amik a gyenge szenzorokat segítik. Már rég mondani akartam csak így érdekességből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest