Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A testreszabhatóság csak az egyik dolog, az igazi különbség az alkalmazásokban van. Hasonlítsd össze az XFCE meg a KDE alkalmazásait funkcionalitás szempontjából.
Cifu: láttad, hogy nálam Manjaro alatt jó a Firefox is. Vagy nem tudom, nem emlékszem a reakcióra.
-
Cifu
félisten
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Gondolom más is programokat indít el és használ, és nem a desktopban meg a menükben gyönyörködik.
Ez a felhasználási szokásoktól függ. Ha dolgozol az OS-ben, akkor azért látod eleget a menüket, ablakokat, és ilyenkor nem baj, ha nem lesz hányingered a desktoptól. Én ezért rühellem a Win10-et, a Win7 óta a Windows desktop kinézet terén sprintet fut hátrafelé, várom mikor érünk vissza a Win3.11 szintjére...
A KDE nekem pont ezért tetszik, szép, személyre szabható, felhasználóbarát. Kár, hogy a firefox megjelenítési problémáiért feltehetően ő felel...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest