Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Egyetértek. A KDE-s alkalmazások a legprofibbak. A legerőforrás-éhesebbek is sokszor, de cserében nagyon fullosak. Ez a Filelight mocsok nagy királyságnak tűnik, mivel Gtk-n vagyok, egyelőre a baobab-ot tettem fel helyette, az is nagyon hasonló program, csak nem rántja be a fél KDE-t magával függőségnek. Nem ismertem ezeket a mappaelemző progikat, de nagyon hasznosak, ahogy ilyen színes torta-szektordiagramokat használ, és azonnal látni mi foglal sokat. Mindig tanul újat az ember. Izomból fogom ajánlani majd a linuxos topikokban. A Manjaróról meg írom már egy ideje, hogy a Mint ellenében ez lesz a default ajánlott disztró részemről kezdőknek.
Az is tetszik, hogy milyen alaposan összeszedted a cikkben, hogy milyen feladatokra milyen alkalmazásokat ajánlasz.
Termináltól ódzkodóknak meg a asciiquarium és sl csomagok telepítését ajánlom
-
Cifu
félisten
Attól, hogy nálad nem volt, másnál is jelentkezett ez az ezüst font probléma ( így hirtelen: egy, kettő ), milangfx megoldása segített a Prohardver esetében, de azóta más oldalakon is kísért, és rohadtul zavaró - aztán elképzelhető, hogy nem KDE függő (milangfx azt írta, hogy xcfe-n is jelentkezik), de a lényeg az, hogy eléggé megkeserítheti az egyszeri felhasználó életét, és Windows alatt ilyen probléma nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest