Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezt a kwm-et én nem ismerem. Majd kipróbálom. Ahogy nézem tiling, úgyhogy Windows-szerű desktophoz szokott emberkéknek már első körben felejtős, de én mostanában minimalista megoldásokkal kísérletezem.
Legutóbb az i3wm-mel, de dobtam, pedig sokadik nekifutással gyürkőztem neki. Volt vele egy csomó gond, nem vette pl. be a kompozitor effektjeit, meg ha stackingbe meg volt nyitva egy program vagy párbeszédablak az előtérbe, nem lehetett a mögötte lévő alkalmazásra váltani, csak ablakkezelési mód váltásával. Előtte dwm-mel kísérleteztem, de az még fapadabb.
Az IceWM-nek viszont neki fogok futni még egyszer, azzal csak kisebb bajaim voltak, úgy néz ki, hogy kompozitoreffekteket azon meg fogom tudni oldani, a fapados panelje helyett meg felteszek valami más megoldást.
Ráadásul hardverigényben sem kisebbek ezek a tilingos WM-ek, mire mindent bereszelsz rajtuk, lesz hozzá háttérkép, panel vagy dokk, fut vágólapkezelő, hálózatmenedzselő applet, hangerőszabályozó applet (és vele Pulseaudio), megy a kompozitor, simán bekajálnak azok is 200 mega fölött, akkor meg szinte ugyanannyiból megáll egy Openbox vagy LXDE, amivel kezdeni is lehet valamit, tehát még a RAM-mal spórolásra sem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest