- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem akartam úgy irogatni, hogy ki sem próbálom, adtam neki egy esélyt.
Ez messze nem out of box élményLátom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.
Microsoft Precision touchpadom van ami tök furán gyorsult és mozgott, megtaláltam a config fájlt de kb 50 különféle értéket kellene állitgatni, ujrainditani próbálgatni, sajnos ezt nem
Több ujjas gesztusokat nem sikerült életre kelteni, scroll működött. Nyilván megoldható.
HDPI érintőképernyőm van, a scaling az alkalmazások felénél nem működik, azokat egyesével kell töcskölni, tablet mód nincs, megtaláltam, azt is külön kellene beállitgatni . A scaling ráadásul fura, a betűk furán rendereltek (mintha minden félkövér lett volna), az egész aránytalanul méretezte át magát.Igazából nekem ennyi elég volt, további dolgokba nem másztam bele. Tudom, user error.
Jó úton halad, de kell még idő mire kiforrja magát. Ránézek egy év mulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest