Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem akartam úgy irogatni, hogy ki sem próbálom, adtam neki egy esélyt.
Ez messze nem out of box élmény
Látom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.Microsoft Precision touchpadom van ami tök furán gyorsult és mozgott, megtaláltam a config fájlt de kb 50 különféle értéket kellene állitgatni, ujrainditani próbálgatni, sajnos ezt nem
Több ujjas gesztusokat nem sikerült életre kelteni, scroll működött. Nyilván megoldható.
HDPI érintőképernyőm van, a scaling az alkalmazások felénél nem működik, azokat egyesével kell töcskölni, tablet mód nincs, megtaláltam, azt is külön kellene beállitgatni . A scaling ráadásul fura, a betűk furán rendereltek (mintha minden félkövér lett volna), az egész aránytalanul méretezte át magát.Igazából nekem ennyi elég volt, további dolgokba nem másztam bele. Tudom, user error.
Jó úton halad, de kell még idő mire kiforrja magát. Ránézek egy év mulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.