- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem akartam úgy irogatni, hogy ki sem próbálom, adtam neki egy esélyt.
Ez messze nem out of box élmény
Látom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.Microsoft Precision touchpadom van ami tök furán gyorsult és mozgott, megtaláltam a config fájlt de kb 50 különféle értéket kellene állitgatni, ujrainditani próbálgatni, sajnos ezt nem
Több ujjas gesztusokat nem sikerült életre kelteni, scroll működött. Nyilván megoldható.
HDPI érintőképernyőm van, a scaling az alkalmazások felénél nem működik, azokat egyesével kell töcskölni, tablet mód nincs, megtaláltam, azt is külön kellene beállitgatni . A scaling ráadásul fura, a betűk furán rendereltek (mintha minden félkövér lett volna), az egész aránytalanul méretezte át magát.Igazából nekem ennyi elég volt, további dolgokba nem másztam bele. Tudom, user error.
Jó úton halad, de kell még idő mire kiforrja magát. Ránézek egy év mulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Látom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.