Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
Szóval az van, hogy feltelepítettem Win7 mellé, mondom adok neki egy esélyt. Legutóbb 2 éve próbáltam ki az akkori LTS Ubuntu-t. 10 gigás partícióra ment, egy Lenovo E330 laptopra, SSD-re. Reboot után nem a helyes időt mutatta, átállítottam (setup előtte megvolt), kifagyott. Beállítottam, hogy a tapipadon koppra is legyen bal-jobb klikk, kifagyott. Intel N2230 wifi kártya van a laptopban, látja a wifi-t, a drivert telepítve mutatja, de nem hajlandó kapcsolódni, valamilyen IP hibát ír ki. Ezeket leszámítva elég gyors a rendszer, de nyilván nem használható alap user feladatokra sem.
Lehet, hogy én vagyok a béna, lehet, hogy az a gond, hogy a Win7 mellett van, de ez így azért nem 2018-as szint. Később, ha lesz kedvem, kipróbálom egy clean installal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- YouTube
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest