Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt meg értem, hogy hajtogatod, hogy EFI boot neked akkor sem kell.
Bocsi, de én csak akkor hajtogatom ezt, ha te hajtogatod, hogy márpedig UEFI kell, az UEFI jó, mert az UEFI. Nekem egyszerűen 1000000%-ig jó a mostani MBR-es rendszerem. Mint ahogy igen sok embernek jó még az, hiába UEFI képes alaplapjuk van.

ezen EFI ellenességed
Nem vagyok UEFI ellenes, egyszerűen nem érdekel az UEFI!
Szegény vak néni sem akart átmenni a túloldalra, mégis átsegítették.
Nincs valami más gumicsontod kéznél?Úgy bootolni fog a Win, meg az összes Linux is
Na, ez a Win bootolás nagyon nagyon hiányzik ám.
Elhiszed egyébként, hogy UEFI nélkül is van élet sokak számára? Lehet, hogy képes lennék megtanulni, de nem akarom!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nincs valami más gumicsontod kéznél?
Elhiszed egyébként, hogy UEFI nélkül is van élet sokak számára? Lehet, hogy képes lennék megtanulni, de nem akarom!