Hirdetés
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dida104
tag
válasz
üzenetére
A SLED óta én is elkényelmesedtem, azelőtt Slackware-en felraktam az alaprendszert, a többi programot meg forrásból fordítottam. Szerettem a tar.gz (tar.xz) csomagokat, Patrick Volkerding semmi extrát nem akart kitalálni. Logikus volt a rendszer felépítése, tudtam, hogy mi hol található a fájlrendszerben. Régen, mikor nem volt otthon net, boltban vettem meg a 4 CD-s kiadást, azon minden rajta volt, ami kellett. Manapság a kényelem magával hozta a butulást is
, felrakom, működik, nem piszkálom, használom. -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Végigolvastad egyáltalán az írást, vagy csak fogtad és kiakadtál már az elején?
Minden így kezdődik. Először egy púzaudió aztán egy systemd. Aztán ki tudja mi jön még. Szívem szerint utálom mindkettőt, legutóbb a gagyi púzaudió arra is képtelen volt, hogy ne csapja szét az alsa configomat. Mert ennyire remekül megírt szoftvert tud készíteni egy FIZETETT programozó.
De tök jó, hogy te ennyire magasról lexarod, hogy szétcsesznek egy komplett platformot. Attól én még nem fogok tapsolni hozzá.
-
válasz
üzenetére
Nagyon nem ebbe a topicba valo, de o regi motors es megvizsgalva azt, amit eddig tudok a Linuxrol, meg megnezve a systemd-rol szolo dolgokat, azt kell mondjam, rohadtul igaza van. Poettering ezenkivul sajat maganak is ellentmond a sajat systemd-s irasaban es olyanokon lovagol idonkent, aminek az egvilagon semmi mas ertelme nincs, csak igazolja onmagat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Autós topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, felrakom, működik, nem piszkálom, használom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)