Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jóvanna. Csak megemlítettem.
Én nem vagyok terminálhuszár. Linuxon talán még sosem használtam terminált. Androidon annál inkább. Az alap parancsokkal is Androidon ismerkedtem meg. Valamiért az Androiddal jobban sikerült megbarátkoznom, mint a Linux -szal. Pláne, amióta Remixet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem vagyok terminálhuszár. Linuxon talán még sosem használtam terminált. Androidon annál inkább. Az alap parancsokkal is Androidon ismerkedtem meg. Valamiért az Androiddal jobban sikerült megbarátkoznom, mint a Linux -szal. Pláne, amióta Remixet használok.