Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
válasz
blade zte
üzenetére
/troll on
Szép dolog a szabad verseny a 4000 disztróval amiből 1000-et még talán támogatnak, amiből talán 500-ban van értelmes fejlesztés, amiből talán 250-et használnak értelmes mennyiségben, ami talán 5 alap nagy rendszer forkolására és zsilipelt-késleltetett lecsapolására épül.
Másik részről abban elég biztos vagyok, hogy a W10-nél _lényegesen_ nagyobb biztonsági kockázatot jelent egy random kínai telefon, a gugli, a facebook, az ISP-k logja, az alma, a steam, egy random böngésző nyomai a neten vagy az emberi hülyeség. De lehet nyugodtan rettegni mindentől, csak nem értem minek.
Be lehet zárkózni a TOR-protonmail-TempleOS titkosított világba, de csak ott létezve elég sivár a lét.
/troll off -
Freel
tag
válasz
blade zte
üzenetére
Tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal. Fantasztikusan összeszedted a lényeget és idecsaptad az asztalra... Sajnos én nem tudtam ezt ilyen szépen megfogalmazni...
A problémát csupán csak ott látom, hogy azok az emberek akik hajlandóak lennének kompromisszumokat kötve is bár és a méregdrága szabadidőt rászánva is akár tanulni picit és megismerni a Linuxot, azok az emberek nem értik meg, hogy mit jelent a: pragmatista, konvert, idealista, tudatalatti, kollaboráció, backdoor, monopolhelyzet stb kifejezések... Így a hozzászólásod (amit én legszívesebben nagy betűkkel kiraknék mindenki asztalára) sajnos pont annak a rétegnek nem jelent semmit, akik egyébként ha használnák a Linuxot, tudnának a tömeges jelenlétükkel változtatni a Linux szerepén/fontosságán... -
movax
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Meg hát igazából ha számgépfelhasználás elsajátításáról van szó, akkor elsősorban oprendszer-tanulás az, ami van. Vagyis nem problémák platform- és eszközfüggetlen megoldását tanítják (iskolában, tanfolyamon, magánórákon, haverok stb.). Holott az oprendszer csak egy interfész köztem és a feladat között, teljesen mindegy, hogy linuxos lxde, vagy win10, ugye, alapelvekről van szó, amelyek univerzálisak. De hát ez evidencia. Vagy talán mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest