Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem is arra írtam (nézd meg mire válaszoltam), de egyébként van alacsony szintű virtualizálás (Xen), amivel nyugodtan lehet virtualizálni a VGA-t is.
#115: a Windows-zal szerintem pont nem a sebesség a probléma, ellenben egy csomó más igen. Azokon nem tudom mi segíthet.
#118 kíváncsi vagyok mit tweakelsz pl. a windows update rendszerén. Max. letiltod metered connectionre állítással vagy group policy-val, akkor meg nem lesznek javítások, frissítések. Szerintem az egész el van ****** úgy ahogy van.
#119 mivel ez mind gémer szempont, így fogalmam sincs, mint írtam nem játszom.
#120 pedig de, kétféle ember van: az egyik ragaszkodik ahhoz az egyhez amit ismer, a másik meg nyitott szemléletű. Persze vannak akik okkal és joggal ragaszkodnak egy adott szoftverhez, mert van valami olyan feladat amit csak azzal tudnak megvalósítani, de nem róluk volt szó, hanem a többségről.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest