Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylordaichi
csendes tag
Amennyire vártam ezt a játékot annyira hagyott hidegen a megjelenésekor. Már csak a szinkron változása miatt is.
-
Mister_X
nagyúr
... nem? Csak empatikus vagyok és átérzem, hogy milyen az, amikor hazudsz valakinek, amikor nem akarsz, ezzel megvédve őt.
Spoiler alert
_
_
_
Mert ugye a legtöbb BoS játékos kijátszotta a LiS-t és nagyon jól tudja, hogy mi lesz Rachel sorsa: szembesíted a kegyetlen valósággal, miszerint az eddigi élete egy hazugság volt és még mindig az, vagy nem döntöd romokba ezzel az éltetét arra a kevés időre. Mert Rachel megérdemelné az igazságot, de 50% mégsem mondta el, köztük én sem. És ahogy Chloe is sírva kért bocsánatot és hazudott, én sem álltam meg könnyek nélkül.
Long story short: 23 évesen pont a gyermeki lelket hiányolom már magamból.
-
Mister_X
nagyúr
Fél percig néztem a képernyőt, majd zokogva mondtam, hogy sajnálom és nyomtam rá az egyik lehetőségre. Ha nem előzmény lett volna a Before the Storm, azaz nem tudjuk, hogy mi lesz Rachel sorsa, akkor biztos távolabb állnánk a global 50-50 válaszadástól, mondjuk 20-80 arányra.
-
GoTReX
őstag
Annyira felkapott ez most külföldi Streameken , hogy le is szedtem 1-5-ig az eredeti epizódokat. Az első epizód után , nagyon hangulatos és érdekes alkotásnak tűnik.
Kicsit mintha egy könyv lenne, de hasonlíthatnánk egy interaktív sorozathoz is 
-
GodGamer5
addikt
Az új széria első epizódjával játszottam, de nekem nem jött be.
-
Istenkirály!
-
woros
őstag
Köszi a cikket, de a játék vége nagy csalódás volt, többre számítottam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, az EP3 valóban kicsit egyszerűbbnek hatott mint az EP2 ahol a Tempest előadása valami zseniális volt, de azért volt benne egy-két csavar.
És megint sikerült olyan választást adni a végére, aminél nem egyszerű dönteni.

Kíváncsian várom a bónusz epizód érkezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest