Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Én egyáltalán nem vagyok botfülű (tudom milyen egopistán hangzik, de tényleg nem ), de egyszerűen el tudom fogadni, hogy ahány készülék, néha annyiféle hang. Más a fejesen, más a fülesen, más a mobil/laptop/asztali gép hangszóróin, más a TV-n, más a felsorolt termékkategóriák különböző modelljein, meg magától a lejátszott hangfájltól is függ, meg még ki tudja mitől... szóval nem izgat, milyen DAC van a mobilokban (vagy bármi másban). Biztos sokan igénytelenségnek mondanák ezt, de akkor sem. Ne sértse a fülemet abnormális dolgokkal, és jóban leszünk az adott termékkel. Hozzátéve persze, hogy a többi csúcskategóriás mobil is olyan szintre ért már, ahol tényleg csak egy 50+k-s fejhallgatóval lehet különbséget érezni, ha egyáltalán lehet (épp ezért nem is teszteli már az ilyesmit a GSMArena, amit felhozott valaki feljebb). Nekem a jelenlegi mobilom/tabom is tökéletes ehhez, már az előző is jó volt, bár komoly a fejlődés, kétségtelenül.
Szóval abszolút igazad van, sőt, talán még jóval kisebb az az arány, mint 0,1%.De mindez mit sem ér, ha nem lehet megvennie még annak a 0,1%-nak sem.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
SoC, akku, DAC nem avul el addig, az a többiek szintjén tartja majd akkor is. Minden másban meg már eleve lekörözték, pl. kamerában, szóval... nem sok minden fog változni addig. Csak persze potenciális vásárlóktól esnek el. Igazából az nem világos, hogy miért nem tudják a bejelentéseiket akkorra időzíteni, amikor már majdnem készen állnak az értékesítésre is... egyáltalán nincs benne logika, borzalmas "üzletpolitika".
-
doooo
veterán
válasz mjani1172 #96 üzenetére
Nem, attól nem lesz feltétlenül rossz (bár a hasznáról jó indikátor lehet; az SD-s, jack-es példa akkor lenne helyes, ha előtte nem lett volna 10+ évig benne a mobilokban mindkettő, meg egyébként is most plusz a funkciók a téma, nem a "mínuszok"; a trendek sem egyforma irányúak).
De itt a nagy innovációkról meg az "alapnál többet adásról" volt szó. És 2 gomb máshol való elhelyezése soha nem fog többet adni, legyen szó az égadta világon bármiről is.A készülékeik egyébként most is igényesek (szépek is, ha nem is egyediek), nincs ezzel semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz DonMaster #86 üzenetére
Úristen... miket hordasz itt össze?
Regényt lehetne írni a fals információidról... de minek... Legalább ne lennél büszke a mérhetetlen tájékozatlanságodra, meg a haterkedésedre.
Kit érdekelnek a technikai innovációk, ha az LG nagy dobása a hátlapra rakott hangerőgomb volt... LOL. Tényleg utánozhatatlan, trendet is teremtett sikeresen. Akárcsak a bőrhátlap. Ja meg jó volt egyik évben a kamera. Volt még 10 mobil, amibe lehet jobb is volt, de hát azok nem számítanak...
Az egyik legélesebb késsel van dolgunk, úgy tűnik... -
doooo
veterán
Csalódáskeltőek a kamerák... főleg a zoom hiánya (ha 2x-et ki is tudnának sikeres vágni (nem tudnak), akkor is mehetett volna bele pl. egy 3-5x-es), ettől függetlenül okés, de valahogy így már nem illik rá a "legjobb LG ever" jelző. A legnagyobb előrelépés a hatalmas akku, abban nem lehet panasz.
Szerk.: Visszanézve a V50 képeit... hát talán még ott is van előrelépés... nem emlékeztem, hogy milyen... semmilyenek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Realme 8I 4/64Gb - Független - Szép állapot - FIX ÁR
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest