- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- VR topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
válasz
gretzky77 #560 üzenetére
Én is úgy számoltam, hogy egy Android főverziót még kapni fog. Nem is emiatt kérdeztem inkább a biztonsági frissítések miatt. Ezen a téren a Sony Xperia Z2-vel nagyon megjártam, de ez már a múlt. Kijelzővel kapcsolatban amire gondoltam az ebben a videóban 3:19-nél látható. [link]
És, hogy miről váltanék? Most egy Xiaomi Redmi 5A-t nyúzok, kényszerből.Ez a gyerkőcé volt csak megígértem neki, hogy megkaphatja a Redmi Note 8 Pro-mat és hát ígéret szép szó,..... Szóval az elmúlt 11 hónapban a Redmi Note 8 Pro-t használtam. Itt ami zavart az a MiUi agresszív memóriakezelése volt. Mindig bezárogatta az alkalmazásokat még azokat is, amiket lelakatoltam. Apropó! Memóriakezeléssel hogy áll a V50?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged