Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)

- 

PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt… 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

E2E4
aktív tag
válasz

Outblast

üzenetére
						Régi telefonon használtam BatterySaver (sokat nem ért mert mindig újra elindultak a progik)és Cleanmaster progit, ezeket érdemes erre feltenni?
Régi telefonon ezt én is használtam.
A V10-nél ezek okafogyottá váltak.
(A 4 GB RAM, és nagy ritkán a beépített "smart cleaning" bőven elég.)
 - 

E2E4
aktív tag
válasz

Outblast

üzenetére
						OFF-topikba tettem a hozzászólásodat. Kérlek, hogy legközelebb az ilyen - nem közérdekű - hozzászólást eleve abba írd.
Köszönöm.Ui.: Több ilyen késeses sztorit olvasni a mobilkereskedésről ezen a fórumon. Most már bírd ki, hamarosan te is "teljes értékű" V10 tag leszel...

- 

gretzky77
veterán
válasz

Outblast

üzenetére
						Szia nem tudok nyilatkozni G5 ügyben de ezek az antutu meg társai sz..ok sose érdekeltek! Az,hogy 2,5 szer több pontot ad szerintem nem is fedi a valóságot,de mint mondtam ez engem hidegen hagy!
Jól fut a rendszer ? Igen
Nincs akadás röccenés ? Nincs. Pont nem érdekelnek a pontok nem attól lesz jó!
G5-el nem tudok szolgálni de ha pesti vagy egy kávé v üdítő mellet szívesen megnyomkodhatod,hallgathatod a V10-et ezt fel tudom ajánlani! A mobilarénás tesztben nem mentek bele mélyen a hifi részbe a DAC+AMP sincs kiemelve a topicnyitóban benne van minden! - 

Aryon87
félisten
válasz

Outblast

üzenetére
						Ha ki tudod hasznalni a hifi kepessegeit, akkor vedd azt. Plusz bonusz a katonai szabvany, a dupla kijelzo, na meg hogy jo nagy

G5 mellett a korrabban leirtak az elonyok. Nekem egy HBS900 van, az en fuleimnek adott hang biven elegendo.
Az viszont teny, ha V10 lett volna szolgaltatoi kinalatban, azt nyomkodnam most, nem azert mert a G5-el gondom lenne.
 - 

nagyatt
tag
válasz

Outblast

üzenetére
						Elég jó ismeretségem van az LG-ben, illetve a mobil részlegben, és azt kell, hogy mondjam ha jót akarsz magadnak elkerülöd a G5-öt messziről. Kiforratlan rom(újraindul,hibaüzenetek)<-ezek idővel javítva lesznek, nagyon melegszik, aksi fél napnál többet nem bír, pocsék illesztések és anyagminőség. Magyarul egy zsákutca.
LG-nél V10 a zászlóshajó és az is marad egyelőre, a G5 nem lett az alternatívája sajnos, de még a G4-nek sem.
 - 

Remekelek28
őstag
válasz

Outblast

üzenetére
						Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak. Igy 1 évig bármely LG szervizbe viheted. Pl a mibilkereskedés ajánlott.
Ott 130 körül van és csak eu-st adnakEgy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
Zoleeno
 a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Tesla topik
 - AliExpress tapasztalatok
 - Nintendo Switch 2
 - Star Trek Online -=MMORPG=-
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - World of Tanks - MMO
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest