- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3781 üzenetére
Én lényegében akusztikus "szerszámokkal" vettem körbe magam és a kábeldugdosást mindíg más végezte. Ezen okból kifolyólag halvány lila ibolyán túli fingom nem volt eddig a témáról. Egyszerűen csak hallottam , hogy jól szól vagy nem.Ráadásul a V10-et nem is az audió képessége miatt szereztem be. Nagy meglepetés ért mikor a kezembe vettem és kis idő múlva ráleltem a Hifi kapcsolóra. ( a párom jól ki is röhögött amikor a gyári fülessel a fejemen és 320-as mp3-at hallgatva, a kanapén ülve, vigyorogtam mint egy jóllakott óvodás😀) Azóta pedig vadászom az eddig keserves kínok között összegyűjtött zenegyűjtemenyem veszteségmentes változatát. Ott tartok, hogy az asszony lassan tökön fog szúrni egy rozsdás fakéssel😰
(Új fülhallgató meg extender meg impedancia növelő adapter meg nagyonsokgigás memóriakártya stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest