Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Ilyen hibát én nem tapasztaltam, de sajnos valami ezen QI töltő + V10 kombóban sem OK.
1. Ismét csinálta azt, hogy 10 perc után eldobta a töltést, majd ugyanoda (a "jó helyre") visszatéve, szépen feltöltötte 100%-ra. Vagyon miért?...
2. Időzített kapcsolóval kapcsolom be/ki estére a töltő padot, 8 óra hosszára. (Hogy ne legyen 24/24-ben áram alatt)
A probléma:
Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra.
Erre nincs semmilyen szakmai magyarázatom, mivel egyéb más mágneses elven töltő eszköznél (pl. elektromos fogkefe) ez a probléma nem áll.Akinek van QI töltője, kérem, tesztelje le ezt nekem, és írja meg, hogy tapasztalja -e ugyanezen hibajelenséget.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest