- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
(#1984) Doller Semmi baj. Mivel azóta már elvileg megkaptad a V10-et, bátorítalak, hogy írd meg róla az "élménybeszámolódat", ami - lévén a V10-ről szól - mehet bátran On-Topikba is.
Peetta14 Szívesen. Ha valamit nem találnál meg az összefoglalóban (előfordulhat egyáltalán olyan?
) vesd fel bátran a topikban.
(#1988) Litván Zongora
A TIR FAQ szekciójában írtam róla, többek között: "Érdemes is mindjárt „feltekerni 0 dB-ig, mert gyári beállításban alapból mindkét kimeneti sáv -0,5 dB-s csillapításra van állítva.""Ezek fölött valóban -3 dB a kijelzett érték." igen, azon a helyen, ahol annyi lenne, ha állítanád, meg a csúcs csillapítás -6 dB. Egy köz pedig 0,5 dB, nálam gyárilag egy közzel volt lejjebb mindkettő, erről írtam.
"Mit nem veszek észre? Hol lehet ezen módosítani?" Mindent észrevettél, itt már semmit nem lehet módosítani.
Ha jelentősebb hangerő növekedés a szándék, két lehetőség adott:
1. Root, és "kiütni" a "volume" 75-ös korlátozását, így elérni a 100-at. (Ezért rootolni a készüléket, személy szerint nem javasolom.)
2. Az összefoglaló Hi-Fi audio fejezet Hardveres minőség javítás alfejezetében részletezett high gain trükk.
Gyerekek! Olyan hangerő és dinamika növelést értem el ezáltal, hogy arról egy külön [mese on]-t írhatnék, amiben nagyon vissza kellene fogni magam ahhoz, hogy ne legyenek benne emocionális szavak!
De most írjak erről? Így is eléggé dominánsan jelen vagyok már itt...
Persze ha kéri a nép, akkor lehetek "domina" a cikk megírásában.(#1989) Outblast "(15k-s Sennheiser és Soundmagic E10 fülesem van így jó lenne ha jól is szólna
" Akkor a gondolkodásnak eljött a vége. Csak a V10...
(#1992) luimapeiz +1
(#1993) luimapeiz Mivel itt nincs egy külön Off Topikos fórum - mint pl. a G4 topiknál - és nem is látom annak értelmét, így szerintem simán jöhetnek a tokos élménybeszámolók is ide, ha lehet, fényképpel. (Már nem mintha ez a telefon annyira igényelne bármilyen védelmet is. Talán csak a keret fogása, meg a tok miatt a "nézése, meg a járása" miatt...
)
(#1994) Outblast A hozzászólásod releváns, így áttettem On-topikba.
"aki esetleg szokott játszani a telón mik a tapasztalatok?" Csak jó tapasztalataim vannak. Amit eddig próbáltam, (nem sok) az szépen, fluidan futott.
"Antutuban 130k pont míg a V10nek csak 50k körül" Mi azaz Antutu?...Audrey Tautou francia színésznő szex játékszere?
Ezekre a szintetikus tesztek nagyjából annyi valós képet adnak, mintha egy vaknak szeretnéd elmagyarázni azt, hogyan néz ki tavasszal a japán cseresznyevirágzás... Persze hogy jobb a Sanpi 820 a 808-tól, de most komolyan, a gyakorlatban ez mennyire szembeötlő? Valaki írta, hogy gyorsabban nyílnak meg a lapok. Mennyivel gyorsabban? 0,1 másodperccel? Annyi idő alatt még pislogni se tudnék.
"Mondjuk a HIFI része miatt nagyon e felé billen a mérleg nyelve (feltéve ha tényleg annyira jó). Esetleg erről is írhat valaki tapasztalatot. ha már volt sry." Volt. 230 Volt.
(Na jó, annyi még nem.) Ajánlom figyelmedbe egy általam viszonylag jól ismert ember első ilyen írását a fórumon.
"az is fura nekem hogy a G5 8 pontot kapott míg a V10 csak 7et a mobilarénás teszten az audióra, ez mitől van?
"
Attól, hogy a tesztelő vélhetően nem találta meg a Hi-Fi DAC kapcsolóját, így le sem tesztelte rendesen a telefont!
Mr. Legendd azóta már lehet, hogy többször csuklott is emiatt, sőt, talán azóta egyfolytában csuklik.Ha olvassa -e sorokat, mint felebarátomat kérem, hogy csemegézzen innen a fórumból, sőt használja a téma-összefoglalót, és végre írja már át az anno "kissé" foghíjasra sikerült tesztet. Csak hogy végre elmúlhasson már a csuklása. Isten bizony ez lenne rá a legjobb gyógyír.
Ha a világ összes eddigi okostelefonját nézzük, akkor a V10 a referencia, 10-ből 10 ponttal!
A 2. helyezett talán a G5, de csakis a hozzá adott B&O Hifi barát modullal (+ 60 eFt!) 10-ből kb. 9 pont.
Az összes többi telefon 8, és az alatt van.(#1995) gretzky77 +1
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gyúrósok ide!
- A Motorola is Air mobillal készül
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Ilyen lesz a The Relic: First Guardian
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest