Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborh
aktív tag
sziasztok. Valakinek sikerült telefonon keresztül irányítani az lg st600-at?
-
drahotab
tag
Sziasztok!
Nekem a Plextor nem működik hozzá (amit a médiahivatkozásnál ír, h töltsem le...)
Teljesen más, mint ami a honlapjukon van. (de onnan töltöttem le)
Valaki, aki tudja használni, kérem segítsen!!!
Köszönöm!
-
Boom21
tag
Kb. 1,5 hónapja vettem egy ilyen kütyüt;
Az irányítás kicsit zökkenőmentesebb és gyorsabb lett, legalábbis azoknak akik rendelkeznek iphone-nal. iphone4-ről irányítani lehet a smartbox-ot egy ingyenesen letölthető iphone app segítségével. Így pl. az iphone-on gyorsabban be lehet pötyögni egy weboldal címét mint ha azt a távirányítóval kéne betűnként irkálni; a megnyitott weboldalon a kurzort is a telefon képernyőjén lehet irányítani és így már azért használhatóbb az egész.
Ami viszont gond, hogy nekem folyamatosan dobálja az amúgy biztos netemet amikor egyik alkalmazás képernyőről visszatérek a főoldalra. Akár kábelesen, akár wifin csatlakozom, gyakran eldobja a netet egy pár másodpercre. Az st-600 szoftvere nekem kicsit lassúnak tűnik (firmware frissítésen túl vagyok természetesen), egyes alkalmazások közötti váltáskor sokáig töltögeti be a szükséges adatokat, közben türelmesen figyelhetjük a betöltést jelző kör alakú szimbólumot.
Az elérhető app-okból még most is szegényes a választék nálunk (pl. UK-ben már jóval bővebb), ami van az pedig elég haszontalan (legalábbis nekem). A Youtube alkalmazás nehézkes, keresgélés macerás és nem annyira áttekinthető mint a hagyományos (hivatalos) YT oldalon. A böngészőjén is szerintem lenne még mit fejleszteni; flash tartalom lejátszást ne is várjunk (remélhetőleg ez változni fog a jövőben!).
Amire én még nem jöttem rá, hogy lehet rá telepíteni bármiféle messenger alkalmazást (MSN, Skype), mert szerintem még sehogy
pedig azt biztos sokan használnánk.
Összegezve érdemes kipróbálni ezt a "dobozt" - jelenleg én leggyakrabban az index olvasására használom (akkor amikor lusta vagyok a macbook-ot bekapcsolni) de azt hiszem, hogy kicsit korán engedték be hozzánk ezt az egyébként okosan kitalált készüléket.
-
zsolt008
tag
a medialejatszasi kepessegeit 10-es skalan 7-esre ertekelnem.
hibai:
van olyan 1080p-s mkv amibe mindig belefagy indulaskor ugy, hogy csak a reset segit... kiveve, ha elotte az mkv sample-jat lejatszom, mert utana le tudja jatszani az mkv-t is.(wtf??)
nehany dts-t sem szeret, csak bugyborekol, es akad a kep is. lehet, hogy a bitrate tul sok ilyenkor, passz.
iso-t, ts strukturat nem kezel
feliratnak a filenevvel egyeznie kell
lomha, tekerni elore-hatra nehezkes
xbmc-n nottem fel, es hat az fenyevekkel tobb szolgaltatast nyujt, az utan ez fapados nagyon.
egyebkent ha elindult a lejatszas, es van hang, felirat stb es csak a filmet akarja nezni az ember, akkor mar minden rendben van, a kep jo.
samba es dlna kliens van benne, a wifi n-es, a vezetekes csak 100mbit-es...a smartbox reszre kap egy 2-est (a 10-bol)
a premium alkalmazasok gagyik, a youtube-ra mondana az ember, hogy hasznalni fogja, ...amig ki nem probalta. nem kezeli a youtubes accountot, igy aztan nincs favorites, playlista sem. mindent keresni kell. az pedig mint sajtreszelovel rejszolni.
a virtualis billt. a tavkapcsoloval kell kezelni, egerkurzort egy 1x1 cm-es touchpadon iranyitani, jo nagy latencyvel. a bill raadasul nem querty hanem abcd..xyz kiosztasu.
van hozza okostelefonos taviranyito is, ostoba modon az is csak egy nagy touchscreen, az egeret terelgetjuk vele a tv kepernyojen (itt is hatalmas kesleltetessel), ahelyett hogy a telo, ipad virtualis billentyuzetet hasznalhatnank, kb 10x gyorsabban.
a beepitett browser buta, 8-as flasht tud, azaz arra pont jo, hogy a reklamok bejojjenek, de hogy megnezz egy video-t, hat az nem fog menni...
raadasul lassu, de nem kicsit... abszolut elvezhetetlen.
Pont ezert vettem pedig.
az utolso firmware volt fent rajta (8.79.151). nem tudom milyen surun frissitik, de NAGYON lenne meg mit javitani. a lg oldalan lehet kerdeseket feltenni a dobozzal kapcsolatban, sokan kerdezik a 10-es flash-t lesz-e, sajnos a valaszadas lassu, es nem tunik kompetensnek sem.
plex klienst is iger az lg, illetve az alkalmazasok igazi beindulasat is a 2011 q2-q3-ra teszi.
remelem tenyleg ez csak a botladozo indulas, es jonnek a javitasok is... -
OMPTomi
csendes tag
Én pár hete keresgéleg, találtam Androidos változatot 170EUR-ért, De árban jobb az LG ST600, csak kérdés a böngészője Android vagy nem Android konkurens lesz é. A www.dealextreme.com-on is van hasonló kütyü 180$ tól.
Személy szerint én TVn 50"on játszok, és jó lenne ua.ezen Nettelni. Ráadásül kényelmes is lenne.
USB-s wireless egérke és bill azt tény h kell a jó és kényelmes szörföléshez.Nem utolsó szempont ha nyaralni mész - a szálódákban kis panziókban is van már LCD/plazma TV HDMI, és WiFi net. E dobozka akkora mint 1 CD. Ezzt könnyeb cipelni és kevésbé sérülékenyebb, mint a Laptop.
Nekem ezen előnyöket hozza testközelbe.
SZép napot.
-
BloodRay
veterán
Ez egy gagyi tablet, ami lejátszási képességben(tized annyi lejátszott formátum) és minőségben meg sem közelít egy normális média boxot... és nem bántásból írom.
(#17) MacFly -> Elvileg pont olyan mint a WDTV, és elvileg hálózati adattárról is lejátszik, ismeri a dlna-t és beépített wifis.
-
BloodRay
veterán
Nem lesz ez rossz készülék, tesztelgetem 1 hete. Kicsi és egész okos.
Mondjuk a Magic Motion távirányító erősen ajánlott hozzá szerintem.
Az LG apps-ra és a Plex-re még kíváncsi vagyok. -
sanp
tag
A 3. negyedévben jön hozzá a Plex kliens is, az LG Media Link-nek hívja. Főleg hogy most már van Plex Media Server OSX-re, Win-re, Linux-ra is, nagyon frankó és olcsó kis kliens lesz ebből.
Teljesértékű böngésző, billentyűzet támogatás, széles médiatámogatás, DLNA, a Plex révén korrekt médiatár, Wii-szerű remote, alacsony ár. Így akár még a WDTV-hez hasonlóan sláger termék is lehet belőle. -
szilagyiv
senior tag
Kéne.
Egy részletes tesztet is szívesen olvasnék róla. Meg arra is kíváncsi vagyok hogy vajon billentyűzet csatlakoztatható-e hozzá (böngészéshez).
-
shteer
titán
designból jeles
tesztelhetnétek
-
h-yle
addikt
Furi, hogy külön is árulnak ilyet. Álltalában TV-be építve "többe kerül".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Teljes böngészőt, játékokat, videókat, és LG Apps alkalmazásokat tesz elérhetővé a doboz.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest