Új hozzászólás Aktív témák
-
sadamsa
csendes tag
Nincs moderátor ezen az oldalon? Ez az optimus fórum olyan szinten szét van barmolva.
Ugyanazt a kérdést naponta 2x felteszik, "sziasztok most akarok ilyet venni" hozzászólás is naponta van 1. Senki nem olvas vissza semmit, csak leírja ami eszébe jut, mondjuk mostanra nyilván már lehetetlen is vissza olvasni, 5000+ hozzászólás után.
Olyan benyomása van az embernek ha olvassa a fórumot, hogy van pár ember aki érti a dolgot, a többi meg 14 éves kis srác aki 5 percet nem hajlandó olvasni, egy hozzászólás előtt, akik meg értik, bemásolják nekik kétnaponta ugyanazt.
Meg ezek a mit rakjak fel a telora??? OLVASSÁLLL! Vagy írd be gooleba hogy top 10 android app...[ Szerkesztve ]
-
sadamsa
csendes tag
Nekem az LG Mobil Updater elakad a letöltésnél, akárhogy próbálom ott megáll, egy 5 percre, aztán kiírja, hogy hiba a kapcsolatban, szval nem tudja letölteni.
Másnak nem volt ilyen problémája? -
sadamsa
csendes tag
Valaki segítsen!
A kezdőlapon kiírt rootolás nem működött, ma postoltam a hibaüzenetet is.
Felraktam a z4root -ot, majd futtatam a gsricptel a megadott scriptet, ezt követően nem ismerte fel többet a memóriakártyát a telefon, és azóta se tudok vele semmit csinálni.
A mem kártyának nincs baja, PC felismeri, illetve a telo más kártyát sem ismer fel.
Hiába unrootolom nem segít. -
sadamsa
csendes tag
Nem, már mindent eltávolítottam, utána hard reset, az sem, a kártya az egész folyamat közben ki sem volt véve, csak miután már probléma lett, azóta pedig már 2x és nem jó, pedig leformáztam a kártyát is, most az előbb.
-
sadamsa
csendes tag
Egyik "SD kártya" menü sem aktív:S
A teljes területhez ill az elérhető területhez "nem elérhetőt ír"
Az eltávolítás ill formázás meg még halványabb mint az előző kettő, de egyik sem aktív.
Most a formázott kártyával csináltam még egy hard resetet, hátha a kártyáról visszaolvasott valamit, de így sem ismeri fel. -
sadamsa
csendes tag
válasz joestone #10558 üzenetére
Ez már megvolt, és ugyanúgy semmi:S
Kezdek megijedni.Hát nem tudom a frissítést, az egy érdekes dolog, nekem például 3 napig nem ment, 1% sem töltött le, haveromnak azonnal megcsinálta:S, aztán én is nála csináltam meg ott nekem is gyorsan megvolt, próbáld meg másik gépen is ha tudod.
-
sadamsa
csendes tag
joestone, még olyan ötlet jutott eszembe hogy felrakni rootot, meg a gscriptet, és ha az 1.hsz alapján van megformázva hátha felismeri, csak ugye a gscript csak kártyáról tud beolvasni. Van valami ötleted?
Az LG PC Suite sem látja a telefont!
[ Szerkesztve ]
-
sadamsa
csendes tag
Nem jelenik meg egy sem:S nem ismeri fel.
De az autoroot2sd-n belül a 8-as gombra is azt írja, hogy nem található eszköz:s -
sadamsa
csendes tag
Azt hogy kell? illetve honnan tudom az új magyar romot leszedni?
Kis érdekesség: most újra felraktam a z4root-ot, és ahogy megnyitottam azt írta a telefon rootolva van 0.o, pedig unrootoltam még a legelején, és 2x hard reseteletem.[ Szerkesztve ]
-
-
sadamsa
csendes tag
válasz joestone #10577 üzenetére
Megcsináltam! És most működik, felismeri! Köszönöm!! Nem tudom mit csináltam volna a segítséged nélkül:S Most már csak a rootot és az app2sd-t kell megcsinálnom.
Köszönöm!Még valami: az első hozzászólás nincs elírva? Nem a FAT32-es partíció az adattárolási, és az Ext2 az applikációs 300-500mb-os partíció? Mert a leírásban fordítva van.
[ Szerkesztve ]
-
sadamsa
csendes tag
-
sadamsa
csendes tag
Sikerült az app2sd, most már csak azt nem értem teljesen, hogy ha felrakok egy appot azt ugye csak úgy lehet sd kártyára rakni, hogy először gépre, aztán a joestone féle autorootapp2sd segítségével áthelyezem a memória kártyára?
Valahogy hozzálehet férni azt Ext2 partícióhoz? mert sehol se gépen, se telón nem látom. -
sadamsa
csendes tag
joestone, az rootolós app2sd-s progiddal, ha a full app2sd-t választom (4-es), meghülyül a telo kicsit, lecsatlakozik a hálózatról, kifagy. Neked nem voltak ilyen problémák? Vagy csak az alap app2sd-t érdemes használni? (1-es)
-
sadamsa
csendes tag
WÁOW!
Miután párszor szétesett a rendszer, a 3. factory resetet már nem bírta ki, a nyelv választásnál tovább nem lehetett vele jutni, kifagyott, szóval újra flasheltem.
Azóta ha rádugom a gépre és az USB hibaelhárító mód engedélyezve van egy kb horror filmbe illő 5-6 másodperces zenét játszik le a telefon !!!!
Ez micsoda? -
sadamsa
csendes tag
APP2SD esetén normális, hogy a memória kezelő szerint folyamatosan fogy a telefon, (nálam) 117MB-os memóriája? Szóval úgy érzékeli mintha a telefonra telepítgetnék, és nem a kártyára?
-
sadamsa
csendes tag
De nekem nem kicsit fogy a memória, hanem, ha felrakok 10mb alkalmazást, akkor 10mb-al lesz kevesebb, pedig a rootapp2sd azt írta, hogy sikerült.
Másik ami miatt aggódok, hogy azért kellet újraflashelni, mert ugyanígy fogyott a memória, azért rátoltam még egyszer az app2sd parancsot, a rootapp2sd-vel. Ezt követően eltűntek az alkalmazásaim a telóról, de az alkalmazás kezelőben megtaláltam őket, 0.00KB mérettel, letörölgettem őket, és a következő bekapcsoláskor újra előhozta az ikonokat
Természetesen össze vissza széjjel fagyott a telefon, ezért is kellett újraflashelni.[ Szerkesztve ]
-
sadamsa
csendes tag
Meg hát, többször is, és miután most ismételten az történt, hogy a hely fogyás miatt, 4 feltelepített alkalmazást követően újra futtattam az autoroot2sd, app2sd részét, és azt ezt követő restart után többet nem indult el a telefon!!! Csak az android logoig jut, és azt ismételgeti. Szóval megint újra flasheltem!
3. úrjafleshelést követően azt hiszem most már mondhatom, hogy az eddigi app2sd alkalmazás, nem működik az új hivatalos 2.1en! -
sadamsa
csendes tag
válasz 1ofthem #10702 üzenetére
Nekem tegnap este 23 körül pontosan ugyanez a probléma volt, joestone 3 órán keresztül adott tanácsokat, hogy csináljam meg, végül csak a flashelés segített.
Van egy olyan érzésem, hogy valóban dolgoztak még a vodánál a magyar frimwaren, de nem a mi érdekünkben... kezdem úgy érezni, hogy az app2sd és a rootolási lehetőséget akarták megakadályozni.
[ Szerkesztve ]
-
sadamsa
csendes tag
Nálam is ez a helyzet, hogy app2sd felrakása után kb 2-3 hétig semmi probléma, azóta viszont rendszeresen elszáll, újraindul és nem fut többé a telepített programok 90%-a.
Nekem class2-es sandiskem van, ahogy andoridos fórumokon olvastam, általában minimum class4 szükséges.
A megoldás azt hiszem az lenne, ha valahogy be lehetne állítani, hogy soha ne kapcsolja ki az sd kártya olvasását, mert nálam is rendszeres, az "sd kártya előkészítése üzenet"
Van erre lehetőség? -
sadamsa
csendes tag
Nem megy a marketem, ha rákattintok egy appra marketbe, egyől hiba és leáll, honnan lehet market apk-t letölteni hogy újrarakjam?
-
sadamsa
csendes tag
Joestone féle 1.4 black romot használom, 1.5 hónapig nem volt vele gond, viszont nemrég úgy döntött, hogy nem indul többet, úgyhogy recoveryből újraraktam, viszont azóta nem működik az app2sd, pedig elméletileg alapból benne van. Megpróbáltam app2sd-vel is újra app2sd-zni, de az se működik (illetve a program szerint működik), ugyanúgy a belső memória fogy, pedig már 2x újraraktam, nem segít, sőt ahogy felrakom recoveryből mostanra a belső memória már alapból csak 73mb.
Joestone vagy valaki mit kellene csinálnom? -
sadamsa
csendes tag
Cyanogen xy romom van, 2.3.3.
Ha jól tudom ext4 partíciót használ az app2sd-hez. Mivel tudok ext4-es partíciót létrehozni?:S Két féle particionálót is megnéztem, de ext3 a max. -
sadamsa
csendes tag
CyanogenMod 7.0.0-RC2-GT540-MUR4IK romom van, mi a különbség e között és amit ti használtok (egy barátom rakta fel a telomra)
Nem igazán értem, a régi romokon külön partícióra pakolta, ez a rom azt az ext2-es partíciót nem látta, sőt úgy hogy volt rajta egy ext2 partíció, még a másik, FAT32-est sem látta.
Formáztam az egészet FAT32-re, így látja, beállítottam, hogy az SD-kártyára pakolja az appokat, azt írja oda is pakolja...
De nem igazán értem, most akkor beömleszti az általam felpakolt zenék filmek közé vagy mi? A másik, hogy jóval gyorsabban fogy a memória mint a 2.1 esetén app2sdvel. (látszik hogy nem az összes tárhelyet onnan foglalja, de azért fogy) -
sadamsa
csendes tag
válasz Heimdallr75 #27047 üzenetére
Nekem is murik van, és 3 napot simán kibír. Root explorerrel meg Tasma által be linkelt oldallal dolgozgattam... Előtte nekem is eset 40% reggel meg ki van kapcsolva.
Nem akar valaki egy "Joe féle" pdf-et csinálni a fastbootos telepítésről? Mert fogalmam nincs hogy kell:S, amiket Joe csinált a 2.1-es romok recovery-s változatához, meg a flasheléshez, nagyon jók voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest