Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugika72
csendes tag
Békés Áldott Karácsonyt és Sikeres Új Évet! Köszönet a sok segítségért mindenkinek!
Én, nem tudom, hogy mit csináltam , de megy ....
-
Ugika72
csendes tag
válasz adamycls99 #12680 üzenetére
köszi, megpróbálom onnan !
-
Ugika72
csendes tag
Sziasztok, 2.1-n nálam nem megy a skyfire böngésző. Letölti a marketről, de nem indul el hibát jelez...
Valaki használja, vagy megoldás ?Köszi!
-
Ugika72
csendes tag
válasz joestone #11419 üzenetére
Köszi, értem. Én akkor maradok a 2.1 magyar romnál amit most adtak ki. Kipróbáltam szinte minden flash romot, de úgy érzem nekem ez már megfelel. Gyors, viszonylag és műxik rajta a minden amit az autoroottal kidolgoztál.
-
Ugika72
csendes tag
Sziasztok, felraktam az új 2.1 magyar romot... Jó , nem akad minden sima. Viszont van egy kérdésem, az Opera mobil, nem a mini, hiába telepítem nem indul el, vagyis elindul a kezdőképernyő majd becsukja magát. Lehet, hogy csak 2.2 fut?
A másik problémám, hogy hiába csinálom meg az autorootapp2ds-t minden, betöltés és újraindítás után hiba üzeneteket dob, pedig particionálást is elvégeztem... Mi lehet a gond, illetve melyiket használjam?Köszi a válaszokat !
-
Ugika72
csendes tag
Sziasztok, tud valaki abban segíteni, hogy miért nem megy a APP2SD, amikor fent van a 2.1 és root is van és a gscriptet is felraktam a telóra. A superusers progi valamilyen módon tiltja a gscripten belül a másolást. A particionálást is megcsináltam a leírás szerin... köszönném ha valaki segítene
-
Ugika72
csendes tag
Na estére sikerült újból mindent rendebe rakni, megy az unloc mint a zsír.... Kis hiba volt ami csavarhúzót igényelt .
Ami viszont biztos, hogy köszönöm , hogy javasoltatok újra flhast és mindenkinek aki próbált megmentetni örök hála!!!
Én már a végleges 2.1 -ig nem csinálok már semmit, mert lehet rontok a helyzetenÉn, nem tudom, hogy mit csináltam , de megy ....
-
Ugika72
csendes tag
Igen , én is így gondolnám, de nem ismeri fel a kártyát. És hiába keresek rá kézzel a lehetőségeket adja, van T. és Voda is, de nem csatlakozik. Az unloc pedig sikeres volt. De kössz, remélem valaki tud még hozzá tenni az ügyhöz, de most csetelek azokkal akiktől vettem a kódot.
-
Ugika72
csendes tag
-
-
Ugika72
csendes tag
Segítség, gondom van, nem ismeri fel a kártyám a teló, azt írja ki nincs regisztrálva a készülék.... csak vészhívást tudok vele kezdeményezni. Vettem egy unloc kódot , és ezt csinálta miután kikódoltam a telót. Mi a megoldás???
-
Ugika72
csendes tag
válasz wwenigma #7149 üzenetére
Nem, most néztem ott van az & jel, és a fejlesztéshez szolgáló mód megint maradt a régi, tehát a görög a jobb ebből a szempontból. Most egy hétig megint ezt tesztelem és ha nem jön ki addig a rendes magyar rom, én már nem variálok tovább.
-
Ugika72
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #7139 üzenetére
Én is feltettem ezt az Angol rom-ot, de azon kívül, hogy Vodafone lett a bejelentkező kép semmi nem változott a görög rom óta, és nem kellett HR-t csinálnom mert minden maradt a régi, csak a rom neve lett más.... Hibátlanul megy minden, és magyar a nyelv. Úgy flhas-tem ahogy az le van írva az 1sz.-ban.
-
-
Ugika72
csendes tag
válasz hackeeeee #6292 üzenetére
Nos, egy nap után a Görög rom mellet adom a voksom. Egy apróság talán, hogy amikor csináltam egy HR-t a mobil net szolgáltatásnál ott voltak a Vodafone beállítások, nem kellett külön semmit sem tennem érte. Ez a balkán és a francia esetében nem így volt. A mail kliens nem annyira jó mint a franciában, de az alapok benne vannak.
Gyorsaság tekintetében nem vettem észre sok különbséget a francia és a balti után, de fagyás sokkal több volt a francián.
Egyszóval a görög nem rossz. .
Apróság, de akinek elsőre nem ugrik be, a wifi esetében ugyan érzékeli a wifi jelenlétét, de nem működik vele semmi, ezt egy ki be kapcs megoldja.
Várom én is a magyar végleges 2.1-t, de nem tudom azt, hogy amikor kijön, hogy kell majd azzal frissíteni ezek után?Üdv.
Köszönet mindenkinek aki segített a rom felrakásának elérhetőségében és megoldotta a szoftveres problémákat.
-
Ugika72
csendes tag
válasz wwenigma #6265 üzenetére
Nem egy webmail szolgáltatás... az outlookban is elég bonyolult volt otthon beállítanom. Az előző francia romnál, a push-nál használtam, most viszont a hotmailt kénytelen voltam ott beállítani és a cégest pedig beszinkronizáltam a gmail fiókomba. De köszi a szándékot!
-
Ugika72
csendes tag
Hali, én sorban mind a 3 romot feltettem, most a görögöt használom. A francia jó volt főleg az e-mail kliens, a Görög esetében a céges e-mail fiókom nem tudom beszinkronizálni, ez volt a bajom a Baltival is. Egyébként minden simán ment, semmi bug. Aki most frissít annak a frissítés után erősen javasolt a HR, mert különben hibákat ír.
A teló gyorsabb lett és nincs benne az a sok fölös francia app. (mondjuk én értek farnciául, de ezeket itthon nem lehet kihasználni )
A görög rom szerintem nem szolgáltató függő, míg a francia igen.
Ennyi és köszönöm mindenkinek a segítséget, ha lenne kérdésetek szívesen válaszolok, de legalább egy nap teszt kell, hogy egy köztes véleményt alkossak.Üdv!
-
Ugika72
csendes tag
válasz SektorFlop #5461 üzenetére
Nem nehéz, olvass vissza és megtudod, hogy megy. Én is megcsináltam pedig, nem vagyok egy guru. Kövesd a leírást. Egy dolog viszont, hogy ne felejts el egy beckup-t készíteni és nagyon figyelj minden lépésre mert akár egy darab kő lehet a telódból. Megéri viszont, mert sokkal szebb és jobb rendszert kapsz. Hajrá!
-
Ugika72
csendes tag
Hali, felraktam a francia 2.1-t, minden oké, csak a market nem működik... ? Mit tegyek ötlet, vagy valamit rosszul csináltam. Illetve egy nem túl okos kérdés, android módból lg képernyőmódra hogy állhatok vissza?
Köszönöm a segítséget!
-
Ugika72
csendes tag
Bocsánat, megint e-mail gond. Beállítottam a céges e-mailt amit LG pushal töltenék le, de először letöltött minden e-mailt, majd megállt és azóta hiba üzit küld. 2.1 baltic root van fent a telón. Nem tudom , hogy töröljem ezt a fiókot a beállításokból? Köszi!
-
Ugika72
csendes tag
válasz hackeeeee #4471 üzenetére
Joestone ha jól írom, ő rakta fel a leírást és még egy két ruszki oldalon olvastam utána. Így aztán ment és féltem, én is hogy ráfaragok, de nem lehet bátor aki nem próbálkozik. és műxik! Most, csak az email beállítás nem megy, de lehet a céges e-mail nem tud szinkronizálni. A hotmail kimenőjénél nincs olyan beállítás amit olvastam máshol , vagy én nem találom a telón. Ennyi, nem vagyok egy gpc guru...
-
Ugika72
csendes tag
válasz joestone #4431 üzenetére
Szia, szeretném megkérdezni, hogy felraktam a 2.1-t a leírtak alapján és megy is. A gondom az, hogy a WIFI elmegy ha sötét a képernyő illetve, nem tudom beállítani a hotmail és céges levelezőm ,pedig minden jó, jelszó stb. Illetve a pc siute azt írja van frissítés a telefonomra... Vodás vagyok. Köszi!
-
Ugika72
csendes tag
válasz joestone #4354 üzenetére
Segítség! Megcsináltam a 2.1 frissítést, viszont a gondom az, hogy nem tudom beállítani a hotmail levelezésem és a céges levelező beállítások sem működnek úgy ahogy rég, illetve, a WIFI mindig kikapcsol ha sötét a képernyő... Ez a dolog egy darabig így volt az 1.6 -nál is, de aztán ment minden rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest