- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
garferi #13271 üzenetére
Egy kicsit olvass vissza.. 1-2 ember elégedettnek tűnik a KK-val, de szerintem a többség nem (akármit és akárhogy csinálunk), a többségi vélemény az, hogy merül mint a ..csa. Ezt leszámítva egyébként nem lenne vele semmi gond, pár dolgot javítottak benne a 4.1.2-höz képest, de ez a brutál merülés annyira agyonvágja, hogy borzalom. Ettől függetlenül én nem beszéllek le róla, tapasztald meg, lehet hogy kivételesen nálad nem fog merülni.
Én biztosan visszaváltok 4.1.2-re. Ha 1 évet kibírtam azzal a pár apró bosszantó dologgal, ezután is ki fogom bírni. Ha csak nem jön még majd 1 olyan KK verzió, amelyben végre megszűntetik ezt a kurva merülős bugot...
-
Balázs1986
őstag
válasz
garferi #9776 üzenetére
Nem
Tutu7030: Neked hány Mb-ra van állítva a figyelmeztetés? Minél kisebb a limit, annál durvább ugrásnak mutat egy hangyaf.sznyi eltérést is. Nálam az alapbeállításon volt, tök reális skálával, de ha lehúztam 200Mb-ra, egyből hatalmas növekedések látszottak, pedig pár Mb az egész ugrás.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
garferi #6153 üzenetére
A doboz hátulján ez az egyetlen számsor amiben van betű, tehát szerintem igen.
Szoftver verzió pedig: E97510d-EUR-XXMás:
Ti milyen akku monitorozó programot használtok?Illetve az mitől lehet, hogy amikor először indítottam el a telefont, akkor volt egy navigáció nevű alkalmazás, most második indításnál pedig eltűnt... Ki érti ezt?!
(#6158) Lecs@
Sehol, csak kipróbáltam. Most fix 60-on van. Kb 50%-os volt a feltöltés, amikor bekapcsoltam 14 órakor, most 5%-on van. Folyamatosan nyomkodva volt, gondolom ezért merült le ilyen gyorsan. -
DFB
tag
válasz
garferi #6131 üzenetére
Szia
A dobozon levő kodról kibontás nélkül lehet tudni mi várható.
Sajnos én is belefutottam egy ázsiaiba, de nekem inkább a majdani frissítés jelent problémát.
Persze ezeket csak utólag tudtam meg.
(Tul bonyolultnak tünik a KDZ, egyszerübb volt a menüjéből a másiknak megcsinálni (L9) )-Igaz nem értek a lelkivilágukhoz.
EU-s töltöt lehet venni talán.Majd ha megkaptam biztos lesz, még csak megrendeltem.
Én sem szeretem az adapteres kényelmetlenkedést.
Ezt nyugodtan megtehetnék a kereskedők is, de szarnak bele. -
-
PaLa85
csendes tag
válasz
garferi #5363 üzenetére
GSM-home -ról rendeltem ... nekem viszont fekete kellett (több boltot felhívtam és csak fehér volt náluk ami EUs lett volna), itt volt fekete, a fórumot olvasgatva meg azt írták többször/többen is , hogy lényegében szinte mind1, hogy ázsiai vagy európai régiós e a készülék.
Legjobban fekete EUs-nak örültem volna ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Google Pixel topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tippmix
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest