- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
Gameboy77 #13612 üzenetére
Igazából, nekem sincs okom, hogy lecseréljem, de márciusban lejár a szerződésem és itt ausztriában a té-nél nem kerül egy fillérbe sem az új. Akkor meg miért ne!
De a G is megmarad, abban lesz a magyar kártya. Soha nem fogok tőle megválni! Életem legjobb telefonja!!
Valószínű, maradok a márkánál
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
Gameboy77 #13610 üzenetére
Ezt csináltam most én is, remélem használ majd.
Bár nálam közrejátszott talán az is, hogy az első másfél évben, elég sűrűn váltogattam benne két kártyát. Viszont az utolsó kb 3 hónapban már nem. Akkor valószínű nem szoftveres a hiba. Nemsoká jön az utódja, de még tovább fog szolgálni második telóként! Remélem még jó sokáig!!
Most figyelem, hogy mi lesz. Köszönöm!
-
sajo13
senior tag
válasz
Gameboy77 #13244 üzenetére
LG F60 Dominóban 61 ezer. Ezek szerint 6-10 ezerrel jobb az F60-as.
Kár, hogy az F60-ban csak 1 Gb RAM van, gyengébb proci és GPU, kisebb belső tárhely, csak 854x480-as kijelző. Hmmm. Érdekes dolog ez a mi mennyit ér.Én az Optimus G-ben nem érzem elavultnak az S4 Pro chipsetet, a HD felbontást és a 2 GB RAM-ot sem.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Gameboy77 #10139 üzenetére
Nem, de kb. kizártnak tartom, hogy egy sima honosításban olyan szinten belenyúlnak a szoftverbe, hogy pont a kamerát direkt lebutítsák egy előző verzióhoz képest.
Másrészt volt már V10D, és azon is így viselkedett a kamera, pedig igazán körbejártam a lehetőségeket.
(Azért váltottam V10H-ra, mert itt van 4G, és bár nincs 4G netcsomagom, de egyrészt mintha jobban spórolna az akksival 4G hálózaton, másrészt a HSPA sávszélességű netcsomag is stabilabb 4G alatt.)Tsebacsi: Bizony, szomorú dolog annak, aki szeretné a telefont elsődleges képkészítési eszközként használni. Sokan azért várják a friss android verziót, hogy majd javítja a bugot. Őszintén szólva nem értem ezt a fajta reményt, ugyanis ha nem sz.rnák telibe, akkor android verzión belüli frissítésként is orvosolható lenne. Szóval, ha nem gondolják újra az egész kamera appot az új droid verzióban, hanem csak átportolják a régit, akkor bizony ott is ilyen lesz
(Engem személy szerint nem zavar, de tökéletesen megértem azokat, akiket igen.)
-
kelly416
veterán
válasz
Gameboy77 #7938 üzenetére
Értem. Én meg a Carmageddont kaptam le, ameddig még "promo" volt, de az ment a RAZR I-n és a G-n is tökéletesen. A Vice City meg ugye nem elérhető RAZR I-re, ezért nem is tudtam összehasonlítani. Volt egy 7colos kínai okosságom, ha jól emlékszem azon is kicsit mintha szaggatott volna, de lehet, ott a hw volt kevés. Pont beleszaladtam ezek szerint.
Így akkor már legalább három fekete pont van a G számláján. A GTA, a sötétben rosszul (vagy sehogysem) fókuszáló kamera meg az OTG hiánya. Ejnye-ejnye LG, hogy ennyi mindent elrontott.Na jó, hogy sokaknak legyen meg az öröme, negyedik pontként: tényleg nem érkezett még érdembeni frissítés, csak foltozás.
-
zola-
őstag
válasz
Gameboy77 #4422 üzenetére
Az lg-nek sokkal minosegibb a fogasa. Az s4 ben rengeteg feature van ami itt nincs. Egy dolgot nem szeretek hogy az lg nagyon allitgatja a fenyerot...tul erzekenyre van kalibralva a sensor.A kameranal ha a fenyerot 1 egyseggel visszaveszem akkor egesz jo kepeket csinal, csak nem marad ugy.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gameboy77 #4422 üzenetére
Azt kapott ez is....aztán jött egykét samufan és kiharcolták,hogy vissza legyen minősitve ajánlottra..
És csak az ár miatt,mert a nexus 4,akkor 25 E ft-al olcsóbb volt.... Persze azon nem gondolkodott seni,hogy az N4,akkor már 3 hónapja piacon volt,a G meg akkor kezdett..
Zola: fogásra,minőségérzetre,melyik a nyerő?
-
Ordowick
tag
válasz
Gameboy77 #4374 üzenetére
Köszönöm a választ!
Őszíntén szólva már 1-2 hónapja kinéztem magamnak a G-t és most jött el a várva várt pillanatSzóval nem szívésen várnék már a vásárlással.
Találtam közben xxl gsm-nél is: [link] De sajnos úgy látom, hogy nincs full feketében ez a változat, akkor meg kiesik nálam...Ha találok esetleg full fekete változatot lehet emellett döntök,akkor írok róla
-
koxminator
senior tag
válasz
Gameboy77 #3895 üzenetére
Azért állítottam DIAG-ra, mert nem ferrari1 fórumtárs KDZ-s hozzászólását néztem (amelyikben képen is mutatja), hanem másét...lehet, hogy ennek semmi köze hozzá, nem tudom...
ferrari1 által leírtakat csináld meg, akkor nem lesz gond..
amúgy most kipróbáltam, hogy kikapcsolt állapotban ha töltöm, akkor látok-e valami halvány megvilágítást. nem, nálam nincs ilyen, tök sötét ilyenkor is a képernyő, csak a led pislákol
-
ferrari1
őstag
válasz
Gameboy77 #3895 üzenetére
Ha van CWM-ed, akkor ott formázhatod az SD kártyát is. Utána csináld meg a 3 wipe-ot ( data / factory, dalvik és cache ) és a preloadot is formázd. Utána mehet fel a kdz. Miután készen vagy csinálj egy factory-t megint. Bízom benne, hogy rendbe jön.
Sőt ott, ahol az sd-t formázni tudod, formázhatsz mindent, pl system...
-
Gameboy77
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz
Gameboy77 #3769 üzenetére
Szép napot neked is!
Wipe cash + wipe dalvik cash megvolt?
Ha igen, akkor kéne egy hard reset neki, sztem valamelyik alkalmazás miatt vagy romolás miatt fagy le ill.boot loppol...
Már megint ezek a külföldi szavak/kifejezésekNekem is van root meg cwm is, de semmi hibás működést nem generált. Pedig szoktam járni cwm-ben is, készítettem pár backupot, meg, ha sok alkalmazást kipróbálok vagy tesztelgetek, azután szoktam wipe cash+dalvikot nyomni. Hibamentes minden.
-
leslien
nagyúr
-
xedamen
senior tag
válasz
Gameboy77 #2873 üzenetére
Teljesen igazad van, én csak említettem, hogy nekem tetszik ez a fajta megoldás
Én is imádom a G-t és nem is tervezem lecserélni igazából, sőt. Már többször írtam, hogy ez az első iPhone minőségű telefonom
Szoftver és hardver iránt egyaránt!
Két bajom van vele, ami nem fog változni:
- melegedés
- akkumulátor7-kor vettem le töltőről és 28 %-on vagyok... Nem használtam sz*rrá, de azért volt a kezemben. Nekem ez fájó pont, mert egyébként semmi bajom vele.
-
Sógi
addikt
válasz
Gameboy77 #1768 üzenetére
Érdekes...Én arra számítok, hogy lesz matrica (imei vagy koreai egyedi vagy valami sima tapacs, amin látszik leszedésnél/megbontáskor, hogy "nehéz" gyári állapotúra vissza ragasztani), amit fel kell vágjak, mivel eus-nak és gyári csomagolásnak ígérték!
Ha nem lesz amit felvágjak, simán hátat fordítok az eladónak, miközben közlöm vele, hogy ez nem gyári csomagolás, szépen kisétálok és eszek egy fagyit a sarkon(#1772) tamcsu10 : Tehát tuti, hogy lesz a dobozon matrica, amit fel kell bontani, akár az eddigi összes samsung, koreai telómnál! Köszi! Ezzel megerősítettél
-
migabi24
nagyúr
válasz
Gameboy77 #1401 üzenetére
Hát nem sikerült meggyőznöd, a kinézet és az optimalizálás 2 különböző dolog, akkor szerintetek az lg jobban optimalizálja az androidot mint maga az android fejlesztő csapata, ha egyszer jó valami ahhoz miért nyúltak volna hozzá, az hogy 1-2 xml fájlt átírtak, néhány pngt kicseréltek, a systemui-ban meg a framework-ben, meg belerakták a saját launcherüket, ennyi történt szerintem, de ezzel nincs is baj ezért jó a teló
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gameboy77 #1005 üzenetére
Természetesen a férfias kéket vettem.
Nem lehet belekötni a telefonba,a netezés is olyan mint vaj,olyan simán megy minden.Youtube-ot is egyből megnyissa. Egyébként ajánlom a Dolphin HD-t,sokkal jobb,mint a chrome.Beállitottam az asztali módot és mindent úgy tölt be,mint a gépen.
A hátsó cimkét leszedtétek már.? -
jooker82
nagyúr
-
-
SBMke
tag
válasz
Gameboy77 #681 üzenetére
Hali,
Köszi a helpet!
A linkek közül akkor:
HUNGARY
39 HUN/HUNGARY 10B LGE975 984.21 MiB 29
40 HUN/HUNGARY 10D LGE975 983.93 MiB 15
ajánlod Te a D-t igaz ?Lehet tudni mi a különbség a D és a B között ?
Honnan tudod hogy a tiéd HKG ? Ezt hol tudom ellenőrizni ?Lehet hogy majd bevállalom
majd még kiderül!
-
SBMke
tag
válasz
Gameboy77 #678 üzenetére
Hali
Rendben, lehet kipróbálom akkor mind2 variációt. Illetve először azt a LG-set.
(Tudom a KDZ hogy megy, optimus 2x em volt)
Miből gondolod hogy Ázsiai romot kapnék ?
Nekem nem a B-t kéne felrakni ? Ha jól tudom a c,d azok "szolgáltatós" romok, vagy tévedek ?!
(Nem csodálom hogy bepróbálkozik, nagyon jó a teló )
Üdv
Szerk: A képernyő nem bekapcsolás az Nektek van / volt ? Esetleg elmúlt azzal hogy felraktatok ujabb romot ?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gameboy77 #653 üzenetére
Ilyenkor a gyári visszaállitás előtt mindig úgy kell,hogy a simre visszamásolni mindent,utána kivenni a simet,megcsinálni a visszaállitást ,azután kedvedre megint törölheted a simről,ha megvan a telón is minden.... Nem szabad már itt a titaniumokban,meg egyebekben bizni
-
válasz
Gameboy77 #634 üzenetére
Nálam hordozható lejátszóként jelenik meg, azaz internal storage-ként. Anno a Transformer tablet is ilyen volt. Így pl. commanderből nem is látszik az eszköz, csak intézőn keresztül tudok rá másolni.
Azért kérdeztem, hogy nincs-e olyan progi, mint a nokiákhoz volt anno, hogy gépről tudtál sms-t írni, mentést csinálni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest