Új hozzászólás Aktív témák
-
g1ml1
csendes tag
-
g1ml1
csendes tag
Egyet értek, nem ér meg szerintem sem ekkora árkülönbséget se a G2 se a N5.
De, amit feltudok hozni a G2 mellett (az általad leírtakon felül), hogy nagyon gyönyörű, megfogott, hogy hajszálvékony az oldalsó keret!! Szinte egy nagy kijelző az egész telefon.
(#9804) Balázs1986 :
Teló cseréről is írtam/kérdeztem, mert hogy nem pörög már annyira ez a topik. -
g1ml1
csendes tag
válasz
heidrich #9800 üzenetére
Szia,
Nekem nincs G-m, de elejétől olvasom a fórumot (és közben csorgatom a nyálam rá), és ahogy emlékszek páran visszacserélték a H-s ROM-ot F-re. Mert úgy érezték, hogy megnőtt a fogyasztása a telónak. (Az aláírásodban láttam, hogy H-s ROM-od van.)
Más:
Mióta kijött a G2 és a Nexus5 nem pörög annyira ez a fórum... Sokan lecserélhették ezt a telót? -
g1ml1
csendes tag
válasz
RigoJancsi #4122 üzenetére
Ettöl a hozzászólástól fetrengtem a röhögèstöl!!!
)
-
g1ml1
csendes tag
Ez a teló mennyire fér el egy farmer zsebben (vagy akár milyen zsebben)?? Mennyire kényelmetlen, ha beülsz egy autóba? Azért érdekelne ez, mert én egy ZTE Skate-ről szeretnék váltani és elég erősen szemezek ezzel a telefonnal, de ez kicsivel nagyobb. Pár mm-ről van szó, de azért mégis csak nagyobb.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
-
g1ml1
csendes tag
válasz
Szemikee #1663 üzenetére
Hát szereintem ezt direkt a telenornak csinálják. Akik eddig kártya függetlenül vettèk senkinek nem volt vele semmi gondja. Szerintem menj a partneroba. Ott HNG vagy SWS van de frissited ès èszre sem veszed a különbsèget... ès mèg olcsóbb is. Vagy expansys-tól. Akik idáig onnan vettèk nem panaszkodtak semmire.
-
g1ml1
csendes tag
Nagy èrdeklödèssel olvasgatom ezt a topikot minden nap. Egyenlöre csak egy kèrdèsem van, mèghozzá, hogy T-rè mobilnál lesz ez a gyönyörüsèg?? Válaszaigokat elöre is köszönöm!!!!
Amúgy nagyon jó a topik csak így tovább!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest