- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Ezt a hibajelenséget tapasztaltam és írtam én is régebben. Nem a kódolással van a baj, mert audio cd-ről kódoltam magamnak több programmal és több bitrátával. Teljesen mindegy volt neki mivel etetem. Az is mindegy volt, hogy milyen zenelejátszót használtam ( vagy 5 félét ), mindegyiknél megvolt a hiba. Szervíz sem tudott vele mit kezdeni sajnos.
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz
tzsolesz #3489 üzenetére
Igen, nálam van a baj, tudom. Teljesen friss, még szűz szoftvernél is van. Semmit nem telepítettem rá csak a mappába betettem egy számot. Akkor is megakad. Ugyanaz a szám másik telefonban hiba nélkül megy. A zene konvertálásával sem lehet gond, azt is megpróbáltam. Akármit teszek a jelenség megvan.
-
ferrari1
őstag
válasz
tzsolesz #3486 üzenetére
Köszönöm, megtettem, semmi sem változott. Rengeteg androidos telóm volt de én egyiknél sem tapasztaltam ezt
Valami más a bibi. Pedig már a romot is újratettem két hard resettel együtt. V10F, mind az open europe mind a hungary verziónál jelen van a jelenség. Bár véleményem és a TC szerint is a kettő egy és ugyanaz.
-
ferrari1
őstag
Nektek nem áll meg a zenelejátszás gyári lejátszóval pár pillanatra? Csak a gyári csinálja az összes többi nem. Próbáltam már párat: double twist, player pro, winamp, poweramp és n7player. Egyik sem teszi ugyanazokkal a számokkal.
Idegesítő a tudat, hogy valami nem stimmel.
-
ferrari1
őstag
Hamár úgyis az ikonoknál járunk, találtam számomra nagyon tetszető ikonpakkot. Katt a kis képre és méretválasztás után jobb egérgomb és mentés
-
ferrari1
őstag
válasz
fogtunder #2979 üzenetére
...hát igen, lenne rá igény nekem is. Eddig iszonyatos nagyot csalódtam a telefonban pozitív értelemben
Nagyon féltem az LG névtől mindig is, de ezt most nagyon összerakták. Volt rengeteg telefonom, most is egy Xperia ion-t és egy One S-t váltott le. Eddig úgy érzem a legjobb választás volt, nem bántam meg
-
ferrari1
őstag
Beléptem és is a 4X táborába
Első kérdésem: tényleg nem lehet az alkalmazásokat ABC sorrendbe rendezni csak manuálisan, vagy én nem találom?
-
ferrari1
őstag
Szeretném megtudni, hogy az audio minősége tényleg siralmas a telcsinek? Ezen teszt alapján igen, de azért kíváncsan olvasnám más véleményét is. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest