- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz
simon128 #11824 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy nincs mivel visszaküldenem
Vagy is az egyetlen ok furán hangzik: "az lenne a problémám, hogy amikor megpróbálom tölteni a telefonom, de akku nélkül, akkor az nem tetszik neki és behal"
Van egy tippem: visszaküldenék azzal, hogy nem találtak semmit
Azt hiszem ez kevés a szervizhez. Legalább is így gondolom, de lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de mindenki véleményére kiváncsi vagyok és köszönöm a tiédet isTermészetesen gyűjtöm mindenkiét és nincs kizárva a dolog
-
Alias LaLee
tag
válasz
simon128 #11541 üzenetére
Nekem is taiwani volt az első.
A kijelzőnél más a szinárnyalat,ez nem azt jelenti h rosz.
A kameránál a lencse,eggyik nagyobb másik kisebb.
Az aksi nehezebben ment bele és jobban kidudorodott,na itt volt az igazi különbség az üzemidő.Min
20-30%kal gyorsabban merült.
A hangszoró max hangerőn recsegett,kb70%már nem de akkor már nagyon halk volt -
Mitics
tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
simon128 #10803 üzenetére
sokat be lehet,de amiket írtál pont nem,csak a szoftfrissítést.Ami kell hogy menjen:beáll,gogli szolg.,billentyűzet(bár kólehet ezt is kilőheted,mert ha kell újra indítja).Ha kipróbálod és nem jót lősz ki max újra kell indítanod a telót. Teszteld mi kell neked....
maunier
már a csapból is ez folyik,így csak meg lesz már csinálva,de sztem mwc(feb 26-28) előtt nem fogják kidobni(bár ne legyen igazam).Lehet lesznek benne olyan frissítések(pl ui ban)amit ott akarnak leleplezni. -
Tex
senior tag
-
Donfuli78
tag
válasz
simon128 #9346 üzenetére
grat hozzá max annyit hibáztál, hogy a gépre csak az után kell rakni ha telepítetted az app-ot és újra indult.
Kérdés akiknek rootolva van a telefonja tapasztaltak vmi hibát?Nekem a root óta mintha túlcsordulna a memória ,mert random időszakonként elállítja a hangot (ha néma volt hangos lesz illetve fordítva).Kikapcsolja a hotspot funkciót vagy a netet lelövi.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
simon128 #9181 üzenetére
ugyan az a kettő,rakd nyugodtan a hun verziót.
medvetalp78
ebben a telóban is sony cmos van,de a szoftver nem lett tökéletes.közelben jó,távolságban mossa a részleteket fullra nagyítva.ha nem nagyítgatod a képeket,sima fényképpapír méretben elfogadható képet csinál(nekem pl megfelel),de tény,van jobb kamera mobilban(bár hw ok,egy jobb sw kellene,talán egy frissítés majd meghozza).ha visszalapozol találsz képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Autós topik
- Biliárd és snooker topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest