- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #287 üzenetére
Elvileg hosszan kell nyomni az icont majd elengedni és a sarkában meg jelenne egy kis ceruza fej . de keresgéltem hogy mi a szitu, és azt az infót szedtem össze hogy az L sorozatnál ez olyan lite verzió, egy két apróság hiányzik belőllük.. Énis ezt hiányolom nagyon az icon cserélgetéseket..
de elvileg az LTE2 és a 4x HD után, az L sorozat is meg kapja a teljes verziós Uit.
http://www.youtube.com/watch?v=NbvYBQKp2_k ebben a videóba más az icon készlet, tehát akkor vagy nem tudom hogy csinálta , vagy mégis lehet, csak esetleg mi még nem jötttünk rá.Mondjuk nekem csak péntekre érkezik a telefon,majd akkor többet tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces videók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest