- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike150
csendes tag
sziasztok! Minap történt velem hogy csörgettek engem és egyszer csak megnémult azóta ha hívnak csak rezeg a teló pedig nincs lenémítva, minden más megy rajta (zene stb...) de viszont ha be akarok menni a Hang és Rezgés menüpontba akkor azt írja ki hogy Beállítások alkalmazás váratlanul leállt. Próbáltam újabb régebbi vadonka kernelt feltenni meg 2.2.24 WajkUI-t is frissítettem de nem lett jobb. Nem nagyon szeretnék megint adatokat mentegetni jobbra balra, ezért gondoltam megkérdezem itt hátha tud valaki factory reset nélküli megoldást.
-
mike150
csendes tag
Hello Lenne most egy olyan furcsa problémám, hogy mikor hívnak és és felveszem kb 2 másodpercig minden rendbe és utána recseg egy kicsit és elszáll a hang és se őket se engem nem lehet hallani. Ezután nincs hang más sehol a mobilba( se zene se semmi mintha a hangkártya ment volna el). Ezen problémámon az újra indítás szokott segíteni de viszont ha újra hívnak akkor ugyan ez következik be elég idegesítő hogy pont ami a fő tulajdonsága lenne (telefonálás) arra nem lehet használni. Segítséget előre megköszönném.
ui.: Vadonka kernel + legújabb Wajkui -
mike150
csendes tag
Hello lenne egy óriási nagy problémám. Próbálkoztam kernelekkel és egyszer csak kiírta hogy nem érzékeli a memória kártyát és hogy formázzam le leformáztam de ugyan úgy kiírta hogy sérült formázzam le... (wajkiui rom, és utoljára ironkernel) nos miután bementem recoverybe kiírt valami olyasmit hogy E
an't mount /cache/recovery/command
Ean't mount /cache/recovery/log
Ean't open /cache/recovery/log
és még kettő ilyesmit. Próbáltam rárakni másik romot meg backuppot de mindenhol ezt dobja. ha újraindítom a mobilt akkor magától recovery menü jön bemi a baja? Valaki tudna segíteni elégé kétségbe estem :/
-
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #18836 üzenetére
Igen, igen ezt akartam kérdezni
azért mert valószínűleg megy be gariba :/
-
mike150
csendes tag
Megint lefagyott de most akkor mikor a menüben megdöntöttem a mobilt és mikor fordult volna át behalt és fekete képernyős dolog lett belőle :S Úgyhogy most megy rá a gyári. Abban tudnátok segíteni hogy milyen verziót tegyek fel (Pannonos a mobil), lehet recoveryből gyárit rakni vagy géppel kéne flashelnem?
-
mike150
csendes tag
Hi! már régebben írtam hogy van egy olyan problémám hogy random fekete képernyő lesz mikor fel szeretném oldani a képernyő zárat(általában akkor mikor nincs töltőn) és ezen csak az aksi ki-be segít ezt naponta 1x eljátssza a telefon. Próbáltam már "eredeti" stabil CM7-tet nightly 204, Kang féle CM7-tet MIUI 2.1.13 WajkIUI 2.1.20-at ironkernelt, Swiftextreme kernelt vadonkánkak 3-4 féle (régebbi powersave/normal, és a mostani legújabbat) És szinte mindig jelentkezett ez a hiba. Mivel a mobilt januárba vettem és ahogy haza értem már raktam rá custom romot így nem tudom hogy gyárival is jelentkezik-e ez a hiba... Valamit rosszul csinálok vagy lehet hogy HW hiba??
-
mike150
csendes tag
válasz
korpicschess #18218 üzenetére
titanium backup cm7-ten sd re másolta és most nem látja mert ugye most nem látszik és nem tudom vissza tenni 1-2 programot úgyhogy elég baj most ez :/ gépen még nem néztem de szerintem az annyira sokat nem fog segíteni
-
mike150
csendes tag
válasz
korpicschess #18216 üzenetére
pont ez a baj hogy ezen a romon az sdcard az 5,5 gigás és z emmc meg üres ami elég lehetetlen mert ha fel is cserélte volt pár rom meg kernel az sdkártyámon ... :/ (CM7 alatt tényleg úgy van ahogy írtad)
-
mike150
csendes tag
Valaki tudna segíteni abba hogy most WajkIUI 2.1.20 van fenn és a belső memóriát érzékeli SD kártyának és a valódi sd kártyát meg sehol nem találom :/ mi lehet a probléma?
-
mike150
csendes tag
Hello kezdem megunni hogy nem találtam normális romot :/ abba szeretném a segítségeteket kérni hogy vajon hol lehet a hiba mert szerintem tuti én nem csináltam valamit jól
Tehát legelőszőr kezdtem egy miui.hu ról szedett miui 2.1.13 utána kang CM7 temasek's féle utána a CM honlapjától a stabil CM7 tett ( ez lett volna kb a legjobb csak semmilyen más kernelt nem tudtam feltenni) tettem fel most megint vissza raktam a kang CM7 204-43 és hozzá iron kernel de ez is lefagy egyfolytában( zsebre rakom és ha kb 10-15 percig nem nyúlok hozzá és mikor szeretném feloldani akkor csak sötéten bevilágít a teló semmi kép csak az lcd feketén világít) ez volt a baj az első Kang CM7 telepítése után is( akkor próbálkoztam több féle kernellel is vadonka, swift extreme) . És most ott vagyok hogy nem tudom melyik lenne az ami nem fagyna le naponta.
Válaszokat előre köszönöm -
mike150
csendes tag
Hi! Ha most sima CM7 re akartam rádobni vadonka kernelt és az LG logo után fekete képernyő semmi nem jön be akkor mivel próbálkozzak? (Milyen kernellel? )
Mi lehet a hiba? -
mike150
csendes tag
Hello nemrégibe írtam hogy kang féle CM7 le le fagy képernyő zárba javasolták hogy cseréljek kernelt hát sajnos ez se jött be elég bosszantó dolog napi 3-4 ilyen fagyás van és mindig ki kell venni aksit :/ frusztráló kicsit MIUI is kicsit bugos volt azt se szeretném vissza tenni az lenne a kérdésem hogy valaki tudna egy stabil CM et ajánlani ami korrektül megy reggel este nem kell naponta ki be vennem az akkut? (Nem kell friss legyen csak bírja már a telefon 1 napot reset nékűl
)
-
mike150
csendes tag
Hello! Az lenne a kérdésem hogy Kang féle CM7-en ha benn maradok játékba és benyomom képernyő zárra 5-10 perc körül próbálnám bekapcsolni de nem reagál semmire csak ha kiveszem az aksit Vadonka féle powersave kernel van fent, erre létezik valami féle megoldás? Esetleg valaki tud olyan romot ajánlani ami lehet régebbi is de stabil? Mert nekem be-be fagy pár program :/
-
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17794 üzenetére
A Kang CM7 működik, szerintem olyasmi állhatott mögötte amit mondtál csak nem nagyon értek még ehhez
kiváncsi vagyok ennél lesz-e bug.
Valaki tudna segíteni ha EZT a kernel-t akarom felrakni akkor mit kell pontosan csinálnom? elég csak felrakni a zip file-t vagy kell még valami más is?
-
mike150
csendes tag
válasz
szentkuti11 #17798 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert 1 napja van meg a teló és ez a MIUI nekem nemigazán jött be főleg bugok miatt :/
-
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17794 üzenetére
hát leges legrosszabb estbe is gyárit felteszem és onnan mehet CM de az megint olyan macerás nincs kedvem még a gépre is telepítgetni úgyhogy szerintem megnézem ezt a KANG os CM7-et hátha ezzel jobb.
(a MIUI rendszeresen lefagy ha rádugom gépre az miért lehet?? ) -
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17789 üzenetére
Ha csak annyi lett volna hogy cm7 előtt feltegyem azt amit küldtél akkor nem jött össze :/ vagy lehet én értelmeztem félre. de most vissza raktam MIUI-t és az most be bootol majd később újra megpróbálkozok hátha okosabb leszek.
-
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17785 üzenetére
És ezt hol tudnám megnézni melyiken van/volt?
-
mike150
csendes tag
Hello! Most vettem nemrégiben ilyen telefont fel is húztam rá egy MIUI romot de nem igazán jött be és váltani szeretnék CM-ra, feltettem sd-re és telepítettem viszont nem akar be bootolni a CM csak a 2 lg logó váltakozik recovery-be vissza tudok lépni próbáltam még 1x telepíteni wipe/factory reset wipe cache megvolt mit ronthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Politika
- Kutya topik
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest