Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
bruti01 #22893 üzenetére
Igen. A DS-nek pont az a lényege. Az egy egyedi akku drivert használ, ami egyedi módon méri a töltöttséget, így hosszabb akkuidőt garantál. Cserébe kiszámíthatatlan az aktuális töltöttségi állapot, mert folyton ugrál. Én sem szeretem. Használd a simát, azzal nincs ilyen és nem sokkal rosszabb (kb. semmivel). Olyat szedj le, aminek a nevében nincs DS.
-
jooker82
nagyúr
válasz
bruti01 #22185 üzenetére
igy utólag,már persze,h nem tudsz irni,de a megvételkor kellett volna...ha ő nem irja alá,akkor nincs alku...
én autóvásárlásnál jártam igy,h nem irtunk papirt és kiderült,h olyan baja van,amit a műszerfal ugyan jelez,de csak pár km megtétele után...
igy még 80e Ft-ot fizettünk a megjavitására,meg a csomó ideg...a fogyvédelem sem tudott mit tenni,mivel papirt nem irtunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest