Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bruti01

őstag

válasz jooker82 #22184 üzenetére

onnan hogy felhivtam az ügyfélszolgálatukat és ügyintézőt kértem :tmobile vodafon.nál és mondtam nekik hogy mobilvásárlás elött állok és a telefon nem csatlakozik fel a hálózatra. és megkérdeztem hogy meg e tudná mondani hogy tiltott e. beolastam az i-mei számot. mind a ketten azt mondták hogy igen de bövebb felvilágositást nem adtak. a pannon-be pedig bementem és i-mei szám alapján annyit mondtak hogy elmaradás miatt tiltásra került. nem részletezték bövebben. annyit még mondott nem hivatalosan hogy valoszinüleg a törlesztővel lehetett a gond mert nem sürün tiltanak.

ezzel csak az a gáz hogy 55.000 ft-omnak löttek. na mindegy 20.00-em már van. tudok egyet 50.000-ért nagyon jó állapotut gyári függetlent. ja de azért papirt irok mindenről!

Viper26: ki ellen? én voltam a 3-ik gazdája és az elödöm se irt semmitse. nem tudok mert nincs mi alapján.

dbocskai: megkérdeztem ezt a i-mei chip ujrarakást. 10.000 ft és nem vállalnak garanciát arra hogy az új chip rendesen müködni fog. müködhet ideig oráig de semmi garancia hogy huzamosabban is jó lessz.

Új hozzászólás Aktív témák