- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
babhun #31006 üzenetére
Igen, működik.
Elsőre nekem is megállt boot-nál (egy másik ICS után raktam fel), aztán csináltam egy Nvflash-es telepítést v10b-re, és így raktam fel ezt újra. Ezután már elindult, bár az első boot így is kb. 3-4 perc volt...de elindult
Aztán még egyszer kifagyott a google fiók beállításnál (vagyis nem kifagyott, csak nem akarta abbahagyni a fiók beállítását). Még egy restart, azóta megy wifi, hanghívás, mobiladat-forgalom, ébresztés, és magyar nyelv is van.
(Azért kicsit sajnálom, hogy az automatikus időbeállítás 2 óra pluszba tesz a valóshoz képest, de most végül is elvagyok a kézivel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BorosPoH!ár
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest