- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19497 üzenetére
GetRIL után másnak is voltak ilyen gondjai. Ha a patch után csináltad a GetRIL frissítést, lehet megvan a gond (mivel elvileg belenyúl a kernelbe is ilyenkor...és mivel utána újraraktad a kernelt, visszaíródott az a rész az eredetire, és innentől működhet) . Én nem szoktam ajánlani ezt az appot, épp az ilyenek miatt, többeknek volt már vele gondja.
A v20o feltesz egy teljesen használható ril-t magával, hagyd meg azt, ne foglalkozz vele, mit ajánl a GetRIL. Ha így se megy, akkor baseband csere. Bár, ha most meg működik a teló, akkor elvileg baseband gondod sem lehet, és az első pár sor az igaz.A GPS-nek idő kell, ha nem használsz mobilnet / wifi segítséget a helyzet meghatározásához. Fel nem tudom fogni, egyeseknek hogy talál jelet a fentiek nélkül pár másodperc alatt, mikor a direkt navigálásra kitalált PNA -knak is kell vagy egy perc (legalábbis ez a BluePanther, Wayteq, Navigon tapasztalat...)
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19495 üzenetére
Ja és igen...amit még hozzá kell tenni... Alapvetően azért indultunk neki az egész BB-s történetnek mert nem volt GPS jelem, vagy csak lassan! Hát most sem a leggyorsabb
XD
kb 1 perc mire felfogja mit is akarok vele!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19495 üzenetére
Köszi a választ!
Nos, ne legyen igazad
nincs kedvem szívni vele tovább
Restartoltam én vagy 10x de nem lett jobb! Nem tudom honnan jött a telefonom, mert kéz alól vettem de független! Ennyit tudok!Lehet hogy meg kellene próbálni más BB-vel, nem tudom
A Getril amit adott, azt tettem fel, mást nem buheráltam!
-
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19493 üzenetére
A dolog azért érdekes, mert hálózati dolgokba ill. kernelbe nem nyúltam a tweak v5-höz képest. Amit én ahhoz képest változtattam az csak betűtípus, kinézet, kamera. Ergo ha azzal van hálózat, az enyémmel is kell, hogy legyen. Szóval indokolatlan a dolog. Szerintem egy sima restart elég lett volna a megjavuláshoz. Ha viszont nem, akkor ezzel is el fog kezdeni vacakolni.
Telenoros, vagy import telefonod van? A v20l-hez kiadott 0721 baseband, amit feltettél, Telenoros telefonokkal szuperál jól. Ha import, akkor talán a 0824 (legalábbis azt hiszem, ez...08 az eleje, ez biztos) bb-t kellene megnézned vele.
Nem hiszem, hogy jelentősége lenne, de ril-t nem változtattál véletlenül...? -
válasz
korpicschess #19433 üzenetére
Köszi!
-
djnyakesz
aktív tag
Balazs!
Nekem valamiért az általad összerakott tweak nem akart muzsikálni! Nem volt hálózatom tőled (vodafone, és független a teló)!
Amikor a hálózatot próbáltam keresni mindig kiírta hogy hiba, nem talált hálózatot!Most felraktam az xda-ra kilinkelt tweakV5-t és ezzel megjavult!
Van ötleted hogy a te általad megbuherált miért nem akarta szeretni a telcsit?
-
chriss23
tag
válasz
Melon87 #19489 üzenetére
Hali!
y
Én leszedtem egy facebook contact sync nevű programot és azzal tökéletes képekkel beimportálta a contactokat.Tesztelgettem én is az új Quadrant-ban és jók az eredmények nagyon:
LG O2X 2700-2800
Samsung G Note
Samsung Nexus 2000 körül
Samsung Nexus S 1500 körülEzek már ICS alatt mért eredmények.
Meg kell hagyni, hogy biztató eredmények nagyon!
A kamerát leszámítva mondhatom, hogy használható a CM9 rom teljesen.
Játékoknál vettem észre problémát, amit nem tudok hova visszavezetni:
- Rainbow Six -> elindul minden pöpec majd egyszer csak megáll és kiírja, hogy a game megállt és ennyi volt...Más komolyabb játékot még nem próbáltam ki, de fent van a 9mm ls a MC3 is.
Fagyás még nem történt minden megfelelően működik és repeszt, ahogy kell,.
Szabad memória 130-190 MB között ingázik.
Az akksi használat tökéletes: este (11 órakor) leraktam 67%-on és reggelre (7:30-kor) 5%.ot esett.
-
djnyakesz
aktív tag
Balazs... vagy akárki aki kicsit is tudja mi a helyzet
Rá 10 percre hogy beszéltünk az amúgy 54%-n álló akksi meghalt, ezek után jött hogy nem talál hálózatot és azóta is ez a helyzet!
Fontos lenne mert a telefonon most nem érnek el,és katasztrófa lesz ha ez így marad! Mitől halhatott be a hálózat is? hogy oldjam meg?
Köszi -
Melon87
tag
Helló!
Kipróbáltam az CM9-et, egy nagy szívfájdalmam van, hogy a fészbuk nem adható hozzá a névjegyzékhez!
Az elején meg se kérdezi, hogy akarok-e vele szinkronizálni, mint a CM7-ben!Valaki erre valami megoldást tudna mondani vagy várjak a javításra?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19487 üzenetére
Igen látom ezeket szerencsére
köszönöm szépen a segítséget
-
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19486 üzenetére
Pontosan
Meg a kamera app-ban jobb oldalt egy AndiCP vízjel, meg kicsit talán ics-re hajazó kinézet, meg egyéb apróságok...ha ezeket látod, akkor jó
Meg elvileg nem ártana azt tapasztalni, hogy gyors...elvégre azért vanAzért az F-Secure, Car Home, Biztonsági Mentés, Onscreen Phone appokat még kivettem a magam részéről. Utóbbiak max pár mb szabad ramot jelent, de az F-Secure tényleg lassító hatású.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19485 üzenetére
Igen siker!
Ezt kell látnom?
kernel 2.6.32.9-HP 2x Xtreme RC11-R
v20o
Ennyi volna? -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19483 üzenetére
Tény, sokáig bootolt, de végre nem restartolt 4x 5x mint előtte! Tényleg kellett az a hülye restart a tweak meg a v20o között!!
Köszi így már ok
-
Norbee77
csendes tag
válasz
djnyakesz #19481 üzenetére
Először én is úgy csináltam, hogy
Rebuild_of_V20o_Gingerbread utána egyből telepítettem V20o_All_In_One_Tweak_Pack_V5_Balazs_mod, és restart után nekem is csak LG logó, majd fekete képernyő váltakozott percekig. Ez úgy oldódott meg, hogy először felraktam Rebuild_of_V20o_Gingerbread, majd "wipe-ok" és utána nyomtam egy restartot, utána jöhetett a V20o_All_In_One_Tweak_Pack_V5_Balazs_mod. Nekem így működik. -
djnyakesz
aktív tag
Srácok....
725-V20L-Baseband (smartflashel)
Rebuild_of_V20o_Gingerbread
V20o_All_In_One_Tweak_Pack_V5_Balazs_mod
wipe cache
dalvik cache
restartEzeket csináltam sorba... restart után a telefon bootol 5 pőercig majd restart és semmi nincs :S hogy oldjam meg?
Balazs: Akkor mégis mit javasolsz nekem?
Nem tudom működésre bírni jelenleg :S
-
Balázs1986
őstag
válasz
dergander #19478 üzenetére
Én azért lehetőség szerint próbálok figyelni arra, hogy ha valaki a saját szabadidejéből áldozva ingyen, szívességből fejleszt egy közösségnek aminek a része vagyok, akkor a minimális tiszteletet megadom. Ha a név leírása nem is sikerül minden esetben, de legalább nem fűzök hozzá még egy ilyet pluszba...
Legalábbis nem emlékszem olyanra, hogy az adott illető beszólt volna...
djnyakesz: Nálam is v20o rom + v20l bb van fent, nincs vele gond. (A ril pedig a v20o-ban eredetileg levő.)
-
Norbee77
csendes tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy az Aura miért írja ki, hogy a futtatáshoz 3D gyorsításra van szüksége ami ezen a telefonon nincs? Kicsit érdekes számomra.
Furcsa lenne, hogy a ZTE Blade-en fut, és ezen a jó kis telcsin meg nem.
A pontos hibaüzenet a következő volt:
"We are sorry. Aura requires 3D hardware acceleration, whitch is not available this phone"Most lett feltelepítve a v20o + V20o_All_In_One_Tweak_Pack_V5_Balazs_mod
-
dergander
addikt
egyre megy...kábítószeres mind
-
dergander
addikt
Kamera patch a CM9 alá Rodrigez által
-
Slovak
tag
Sziasztok!
Van egy bizonyos megoldás arra, amikor egy szolgáltatótól vásárolt telefont egy másik szolgáltatóval szeretnéd használni. Tudja mindenki, hogy miről beszélek? Helyes. Akinek van ezzel kapcsaoltban tapasztalata, legyen kedves írni! Nagyon megköszönném! Telenoros vagyok. -
Dusee
őstag
na most komolyan lenne egy kérdésem:
senkinek nincs memory leak-je, memória elfogyása a semmitől?
használom a telefont kb 4-5 órát, és szép folyamatosan tűnik el a szabad memóriám, és sehogy se tudom vissza varázsolni, csak restarttal
amikor már ilyen 60mb ram van csak szabadon elég laggos lesz a telefonkéretik most nem elviccelni, mint mikor még egyszer feltettem ezt a kérdést
-
Dusee
őstag
válasz
dergander #19469 üzenetére
nope, semmi termés nem volt ma
de hát ez várható volt, RC (aki csinálta a CM9-et 2X-re) írta, hogy nem fog beleszakadni a fejlesztésbe, lehet, hogy lesznek hozzá frissítések, lehet, hogy nembár most néztem a google+ profilját, és oda rakott egy olyan posztot, hogy küldjünk neki logcat-et, különben ő se tud haladni.
várnunk kell
-
dergander
addikt
jött valami ICS frissités ma? mert mindig máshova van feltöltve és nehéz nyomon követni.
-
Dusee
őstag
-
fuzzyka
tag
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
korpicschess #19464 üzenetére
Ha most én (a fentiek szerint) újra rakom a v20o-t és mellé a kernelt meg anyám kínját még (smartflashel) akkor a Titanium backup utána visszarakom a telcsire és mindent vissza tud állítani (programokat illetően?)
-
djnyakesz
aktív tag
Srácok...ha új romot teszek fel, és minden kis alkalmazásomat le akarom menteni melyik programot használjam? Ilyeneket nem akarok újra rakni rá hogy háttér, meg go launcher, meg billentyűzet, meg különböző alkalmazások!
Köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19461 üzenetére
Ez nem szövet. Kívül
belülpuha hasított bőr (jobban megnézve belül valóban szövet, de szintén puha és az a törlő hatású), dupla rétegű. Minőségi az egész. -
korpicschess
veterán
válasz
ntomka #19460 üzenetére
Igen, gondolkozom ilyen szövettokon is, de ebből mindig ki kell venni az a baj. Másikból nem találok mattot, ami nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
szerk: bocsi, nem néztem meg elég jól, csak a kialakítást. szóval lehetőleg olyat keresnék, amiből nem lehet kivenni, utána jöhet más.
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19458 üzenetére
Nekem ilyen van zöld. Elég jó minőség.
-
korpicschess
veterán
Keresek tokot. Mit tudtok ajánlani? Nem tudom mi lenne a jobb. A mostani TPU végülis jó, mert jól véd, jól is néz ki, csak a fogása nem tetszik.
Ez milyen lehet? [link]Ilyen flipes bőrtok lenne a jó, de azoknál műanyag fogja meg, az pedig ugyanúgy karcol.
-
dergander
addikt
quadrant nemtudja a multicore-t felesleges teszt a többmagos telefonok közt az ICS elhozta a multitaskingot,meg a smartbench 2012 azzal nézd
-
dergander
addikt
Egy teszt nem bizonyít semmi...ugyanolyan gördékeny a menü egy gala s-ben mint a gala s2 ben vagy optimusba , ezek már csak reklám mint a VGA piac a pc közt fejlődni kell és gyorsulni , inkább ez telefon már erős multitaskos lesz...
ha megnézed a PC-k közt azaz 2 mag vs 4 mag nemveszel észre semmit,csak az erős multi progresseknél
-
-
Dusee
őstag
válasz
jooker82 #19447 üzenetére
quad-core-tól azért annyira nem jó szerintem
nekem béta cm9-cel, 1,5ghz-re húzott procival csinált a 2x 3500-3600 pontot
xda-n volt valami srác, annak a g2x-e meg 4100 valamennyit csinált, és ezek ugye csak 2 magosak, és még driver sincs igazán ics alá.amugy ez az x3 nagyon szép telefon, kiváncsi vagyok mikor lesz itthon, meg mennyi lesz
erre lecserélném a 2x-et
szerk: mondjuk a 4,7"-os kijelző már túl nagy lehet -
jooker82
nagyúr
Ez az eredmény nem rossz szerintem...
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19442 üzenetére
725-ös bb-ből is van vagy 10 féle ám.
de igen, a 725-ös bb-k jókNorbee77: ha nem voltak gps és egyéb gondjaid, akkor felesleges bb-t cserélni, ril-t szedj majd le hozzá, getril nevű programmal (írni fogja melyik passzol hozzá, csak install-ra kell nyomnod
)
-
Norbee77
csendes tag
Köszönöm
A BB-t lehet nekem is fel kéne tennem hozzá!?
Akkor azt kell először? vagy akkor lehet smartflash-el egyszerre is csinálni, ha jól olvastam utána!?Nekem Alap verzióra ezt írja - 1035.21_20110725 ezt úgy kell érteni, hogy frisebb mint amit 2-vel előbb linkeltél, csak rosszabb?
Bocs, ha nem jót kérdezek, de most kezdek ezekbe belefolyni... -
Dusee
őstag
válasz
djnyakesz #19438 üzenetére
leírás, smartflash itt van hozzá
de utána megint fel kell raknod a rom-ot, úgy kezdj neki
-
djnyakesz
aktív tag
Jobban mondva inkább azt az irányt céloznám meg hogy "néha bejön a GPS, néha nem", és olvasatomban (erre egy másik fórumtársunk hívta fel figyelmem) hogy BaseBand nincs ebben a romban??? V20o!
Az a baj hogy annyira nem értek hozzá hogy tudjam mit kell felrakni hozzá, és mivel működne jól! Az első HSZben írták hogy a romokat össze kell hangolni a BaseBandel és a RIL-el de hogy eme 2 dolog mit jelent és honann tudom hogy nekem melyik a jó... az a kérdés!
Köszi előre is a választ
-
A Car Home alkalmazástól hogy lehet végles megszabadulni? Köszi!
-
djnyakesz
aktív tag
Az első hszben le van írva hogy miképp kell sms hangokat is betenni:
"Beállítható-e *.mp3 sms/ébresztő/jelző -hang? - Igen.
Ezeket a mappákat kell létrehozni vagy a belső vagy a külső SD kártyán:
/alarms/ és ide jöhetnek a hangok (ébresztő)
/notifications/ és ide jöhetnek a hangok (sms, jelző)
/ringtones/ ide másolva csengőhangjainkat a listában fogja azokat a telefon megjeleníteni, így nem kell külön kiválasztgatni."A "/" jel köteletően kell oda, vagy hogy kell ezt pontosan értelmezni?
-
Norbee77
csendes tag
válasz
djnyakesz #19427 üzenetére
Adatai jelenleg:
- Ver.: 2.3.7
- Kernel: 2.6.32.45-cyanogenmod rmcc@giskard#1
- Mod: CyanogenMod-7.1.0
- Build: GWK74Nem szeretném, ha igaz lenne amit írsz, pénteken vettem a telcsit, azóta semmit nem csináltam vele. A fentiekben leírtak voltak rajta mikor vettem. A probléma már csak az, hogy ROM cserét sem tudok csinálni, ha nem látja a gép...
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Norbee77 #19426 üzenetére
Én pont tegnap szívtam ezzel, de szerintem (nem akarlak megijeszteni) ez az első jele hogy szaródik el a romod
Nekem konkrétan az első jel az USB halála volt, aztán jött a telefon közbeni fagyás amin csak restart segített, és így tovább!
Nekem ROM csere oldotta meg, de lehet nálad van egyszerűbb módja is! mit használsz? Nekem nightly rom halt meg!
-
Norbee77
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már a következő hibával esetleg?
Telcsit rádugom a gépemre (Win7), feltelepíti a drivereket, egy kivételével, ennek pótlása kézi mappa kiválasztással helyrehozható, viszont Vistás gépen a felkiáltójeles "USB komposit eszköz" driverének manuális frissítésekor kiírja, hogy a winf.s megállapította, hogy a legfrissebb van fent a gépen, de a telcsit nem látja a gép.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
djnyakesz #19424 üzenetére
Bocsi a dupláért
A fenti "hálózati problémás" kérdésemre tudjátok a választ?
"Az internet mióta Tmobilról Vodára váltottam, lényegesen lassabb, sőt a 3G bekapcsolásával NINCS net, jobban mondva csak tölt-tölt-tölt de még a Market sem akar bejönni!
Az miért lehet!?"Köszi!
Szerk: VPN beállításokon belül nincs semmim, ott nem kellene lennie Vodafone-nak?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19420 üzenetére
Köszönöm, az általad összerakottat raktam fel, irtózatosan jó lett, használható és kellemes!
Köszönet mindenért
-
dergander
addikt
hát igen a CM9be ténleg előjönnek a fagyások nekem kétszer is,zenelejátszás közbe...
-
Dusee
őstag
válasz
Balázs1986 #19420 üzenetére
szép kis pakkot raktál össze, gratula hozzá
-
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19419 üzenetére
Semmi extra, cwm-ből simán telepíthető, csak dalvik wipe van telepítéskor, de azt magától megcsinálja.
Az ui sebessége (pl. görgetés, stb.) fog látványosan javulni (benchmark eredményben nem látszik változás), valamint másik kamera app lesz (elvileg jobb mint a gyári, de én ezt is lecseréltem az AndiCP kamera mod-ra...nekem az a legjobb). Plusz kapsz 5%-os pontosságú akkumulátor ikont a statusbar-on.Vagy, esetleg még ezt is kipróbálhatod, ha van kedved. A tweak pack-re épül, úgyhogy ha ezt teszed fel, azt előtte felesleges.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19417 üzenetére
Van valami különleges infó a telepítéshez?
Illetve ez mire jó? -
Tesztelo.hu
senior tag
Most vasárnap keveset használtam a telót, és így 19 óra alatt 25%-ot merült (csak néhány SMS-t fogadtam), azaz több mint 3 nap a készenléti idő. Mindezt v20o alapú ROM-mal és a hozzá való Tweak V5-tel.
-
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19415 üzenetére
Akkor bocs az ijesztgetésért
Csak visszanéztem mert rémlett valami hasonló ügy, és épp neked voltak régebben is ilyen gondok az usb-vel...durva, hogy csak bizonyos romokkal jó
Ha marad a v20o, érdemes hozzá leszedni xda-ról az all-in-one tweak pack v5 fixed patch-et. -
djnyakesz
aktív tag
Igen, nem lett jobb tőle!
De láss csodát, új rommal, és az általad linkelt kis driverrel látja a telefont újra! Tehát a nightly rom volt a kaki, de érdekes hogy azzal is kb 3 hónapig tökéletesen ment ... vagy 1-2 hónapig!
Köszönöm a segítséget, mára leteszem a lantot, holnap meg rakom vissza a progikat, amiket használok! meg csengőhang, meg beállítások mert most minden ALAP! :S
Köszi!
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi a helpet!
Felment a V20o... ahhoz az ACM-hez ha tudnátok adni egy drivert megköszönném... lehet annyi kell és felismeri a telt...
-
Dusee
őstag
válasz
Cruiserke #19405 üzenetére
hello!
minden rom-hoz van kernel, tehát első körben nem kell vele foglalkozni.
jelenleg főzött kernelt cm9-hez csak setiron csinál, a neve ironkrnl.
ő csak ramhack-es kernelt csinál, ami annyit jelent, hogy X mb memóriát elvesz a gpu-tól, és hozzáadja a rendszer memóriához (ezt a kernel nevében írja).
innen tudod leszedni a kernelét, nyilván az ICS-seket kell leszedni.
max 64mb-osat szedj le, mert azzal még csak a videólejátszás/felvétel nem megy, de az amugy se működik cm9-ben még.kernelt amugy a rom telepítés után kell megtenni, ugyan úgy install zip from sdcard-dal.
és cm9-ből ezt tedd fel, ebben már javítva van pár dolog.
és ezt a google apps zip-et. (különben nem lesznek meg az alap dolgok, mint market, stb.)
tehát sorrendben:
-cm9
-google apps
-kernel -
Balázs1986
őstag
válasz
Cruiserke #19405 üzenetére
Milyen kernelre milyen romot -A kernel a rom része, így esetleg épp fordítva: először kell egy rom, és ha nem tetszik a sebessége, üzemideje, stabilitása, akkor érdemes szétnézni másik kernelre cserélni az eredetileg benne levőt.
Gyári 2.3.4 rom helyére tehetsz cm9 rom-ot, de azt ne tegyél, nem éri meg, csak ha ki akarod próbálni egy teszt erejéig. Folyamatos használathoz többen is mondják, hogy még nagyon kezdetleges állapotban van. Gyári v20o romot, vagy cm7 (alapú) romot próbálj szerintem. Ha tuningolni is akarsz, és kiválasztottad milyen romot teszel fel, segítünk hozzá való kernelt találni. A kernelek leírásában egyébként általában ott van, melyik rom alá valókdjnyakesz: Ha volt full wipe, minden további nélkül mehet.
-
kmisi99
addikt
ez a cm9 valami rohadt jó. Legalábbis a sebessége nagyon korrekt egy ilyen szinte alfa verziótól. Nagyon szuper
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19404 üzenetére
Oké, köszönöm!
megnézem a rom flash után mi lesz!
Épp csinálja a v20o-t... szenvedek, de talán felmegy! Cw7 után nem lesz gond ha ez lesz rajta?Úgy néz ki felment, bár most az LG logónál állunk 2 perce...
Viszont a gép kiírt egy bizonyos CDC Abstract Control modem-et ...hogy telepítsem fel amikor a telcsit érzékelte!Tudtok drivert, googleba csak más telcsire dobott ki :S
-
Cruiserke
tag
Sziasztok
Új vagyok itt mert most szereztem egy 2X et
Annyi lenne a kérdésem. Hogy gyári 2.3.4 ről mennék ICS re.
Recoveri install ilyenekmennek de nem világos hogy milyen kernelre milyen romot kell rakni.
Tehát gyári 2.3.4 re szeretnék CM9 et, főleg. -
Balázs1986
őstag
válasz
djnyakesz #19402 üzenetére
Próbáld óvatosan (nem feszítve, csak ameddig enged) megtartani az kábel csatlakozóját a telefonban különböző pozíciókban. Lehet, hogy megkopott, vagy kilazult, vagy ilyesmi. Hátha arra reagál...
Gondolom esélytelen, hogy valami dzsuva ragadhatott bele, ugye? Egy WD40-es befújást azért megérne, hátha.
Más tippem most nincs.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19401 üzenetére
Most hogy ezt leírtad, kezdek félni... most már lassan nem is érzékeli a telefont a kábel! lehet vége van az usb portomnak? :S
Na de közben megy a wipe.... de nem találja az SD kártyát a telcsi! az miért lehet?
-
Balázs1986
őstag
válasz
god992 #19399 üzenetére
Nem feltétlen. Simán lehet kábel, illetve port hiba is. Esetünkben a kábelt már ugye tesztelte djnyakesz, így ezt kb kizárhatjuk. A port alapján a Winnek azonosítani kellene tudni az eszközt, ha a kábel és a port is jó. Nyilván ez alapján tudja, hogy jó vagy nem jó neki a felkínált driver. Azonban, még az azonosítás sem történt meg, mivel "usb kompozit eszköz"-ként kezelte. Szerintem a telefon usb portjának valamelyik adat lába adta meg magát (vagy mégis kábel, de ha mással megy, akkor nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest