- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
válasz
Teszla_ #2009 üzenetére
Ez tényleg idegesítő szokása... Nekem is hajnalban kezdett el pittyegni. Ezt elszúrták benne az igaz. Az S5230 néhány szempontból jobb teló (így első pillantásra) de majd kiderül, a mindennapi használat során. Nem baj amúgy, ha valakinek nincs jó tapasztalata a telóval kapcsolatban... legalább felhívja a figyelmet arra, hogy milyen hibákra kell figyelni.
Na szép napot mindenkinek!
-
Bounti
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2004 üzenetére
Ez persze lehet igaz. De amit mondassz az kezd olyan lenni, hogy ez csak jó telókat gyárt ez meg csak sz*rokat. Rendben. Lehet, hogy jobb aksikat rendelnek más gyártók, de én akkor is azt mondom, hogy az, hogy egy telefon üzemideje mennyi (ha nincs hardveres/szoftveres hibája), kiszámítható abból, hogy mennyit bír az aksi, és pillanatnyilag mennyit fogyaszt (gps, wifi on/off). Persze függ attól is, hogy kitől vették az aksit (annak a gyártástechnológiája). Én mégis azt mondom, hogy inkáb attól függ, hogy milyen szolgáltatások futnak, hogyan írták meg a szoftvert, és mennyire régi a hardver (régebbi tipús nagyobb fogyasztással). Persze azonos aksi teljesítményt feltételezve...
Kicsit kezdek belezavarodni a mondanivalómba... már egy kicsit este van...
A közölt kóddal kapcsolatban megjegyezném, hogy csak óvatosan!
-
Bounti
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2002 üzenetére
Én csak azért írtam ezt, mert az, hogy mennyit bír egy teló, az nem függ attól (legtöbb esetben), hogy milyen gyártmány. Inkább az aksi nagyságától, és a szolgáltatásoktól (gps wifi stb...). Persze nem vitatkozom azzal, hogy keveset bír a teló, én még nem tapasztaltam ki, remélem azért nem olyan vészes a helyzet.
Azt nem tudom illegális -e, de inkább nem reckírozok (mégiscsak a szervíz menüben kell mászkálni). Ha valakit érdekel szívesen elküldöm neki is priviben.
-
Bounti
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #1999 üzenetére
Priviben leírom, hogy hogyan tudod kikapcsolni, nem akarom magamat kitiltatni ilyesmivel...
-
Bounti
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #1998 üzenetére
Én nem akarok vitatkozni, a véleményedet tiszteletben tartom, de azért írtál néhány nem korrekt dolgot is... PL.:
-"Sony Ericsson akksik szerintem jobban bírják a terhelést. Nokia telókról nem is beszélve. Mutteromnak van egy egész komoly kis Nokiája, ami szintén zabálhatná az akksit, mint ez a teló, de sokszor akár 5-6 napig vagy egy teljes hétig is bírja"
Na pl ez nem igazán függ attól, hogy te milyen telókat favorizálsz... (persze függ egy cseppet a rendszertől amit futtat...)
Inkább írd meg a Logoutra legközelebb, mert ahogy nézem írói vénád az van.
Update: Köszönöm a segítséget a frekivel kapcsolatban. Mindjárt leírom, hogy hogyan és merre lehet kapcsolgatni.
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok! A kezeim közé került egy Kp502-es, és mivel én szeretem, ha az aksi sokáig húzza töltés nélkül megnéztem mit tehetek az ügy érdekében. No, az alap dolgokon hamar túlléptem a fórum hathatós segítségével, de most olyasmit szeretnék kérdezni amire nem találtam még hivatkozást. Mivel 4Band-os a teló (hirtelen nem jut eszembe, hogy mi a Magyar megfelelője ennek a kifejezésnek
) szeretném a felesleges 3 (?)Cstornát kikapcsolni. A készülék T-mobilos. Az a kérdésem, hogy az alábbi lehetőségek közül melyiket kellene választanom?
-Gsm 850
-Gsm 900
-DCS 1800
-PCS 1900Magyarul a T-mobile rendszere melyik frekit használja (GSM)?
Ha sok hülyeséget írtam le akkor bocsi... szeretek a telókban matatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged