Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Frissítve OperaMini 6.1 verzióra!
Opera Mini 6.1 jad file teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Opera Mini 6.1 jar teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Mindkét fájlt a készülékre vagy memkarira kell küldeni, majd a jad-ot indítani!Továbbá, a vodafonnál egy meglévő internet csomag előfizetés esetén (Profi vagy Hobby) INGYEN használható a facebook vodás minivel:
Opera Mini 5.1 vodafone verzió teljes kijelzőn[ Szerkesztve ]
-
Fűrész
csendes tag
Nekem úgy 2 hónapja van ilyen telefonom, GSM boltban vettem az érintő 1 hónap után elszállt... kicsit pipa is lettem, de aztán ebay-ről rendeltem 3000-ért, kicseréltem és azóta is jól megy. ennyit még megért... amúgy szeretem ezt a telefont, jó a zenei hangzás, és amit kell azt tudja
-
xSide
őstag
válasz akosrikli #196 üzenetére
Másik (egyszerűbb) lehetőségként a jobb alsó sarokban lévő lefele nyilat nyomod meg, majd megbököd a képernyőt újra és lám új billentyű kiosztást kapunk, amit már meg is jegyez a továbbiakban
- alapból kapunk plusz á, é, ö betűket
- az o-t többször megnyomva lesz ö, ó, ő
- az u-t többször megnyomva lesz ú, ü, ű -
akosrikli
csendes tag
Tisztelettel vitatnám azt az állítást hogy nincsenek rajta(GS290)hosszú betűk.....mert vannak.
Nekem is ilyen van,ha elfektetjük a billentyűzetet,átváltunk szimbólumok és számok oldalára és megnyomjuk a shift-et (fel v. le mutató nyíl)megkapjuk a hosszú betűket is. -
xSide
őstag
Végre a firefox böngésző azonosítóját átírva sikerült letöltenem az Opera Mini 6 hitelesített verzióját, természetesen azon okból kifolyólag hogy teljes képernyőn tudjam használni navi gombok és akksi sáv nélkül úgy hogy pl oldal vagy egy kép mentésénél ne kérdezze folyamatosan, hogy engedélyezem-e a felhasználói olvasást és írást ezerszer
OperaMini6 jad fájl
OperaMini6 jar fájlTelepítés:
- mindkét fájlt a készülékre kell küldeni, vagy másolni kábelen keresztül és a mini.jad fájlt indítani...[ Szerkesztve ]
-
-
Amur
addikt
Köszi a segítséget! Az volt persze a gond amit írtam is hogy a sim kártyáról való olvasást állítottam be a nevekhez,és így nem lehetett hozzárendelni sem képet sem csengőhangot,de miután sikerült törölni majd újramásolni a telefonmemóriába,már minden müködik!
Lenémitani csak a profilok átállításával tudom? Egy gomnyomásos verzió nincs valahogy?
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
xSide
őstag
Örülök, hogy segíthettem
-
Ogla11
csendes tag
Huráááááááááá Nagyon köszönöm....sikerült !! Kivettem a simet..és egy többszöri próbálkozás után "beadta a derekát" a kis szemét . Nagyon le volt ám fagyva a képernyő....még a lapozás sem ment...párszor megráztam ...és végül sikerült. Még egyszer ,nagyon szépen köszönöm.....legyen szép napod...nekem már az lett Szia.
-
xSide
őstag
Esetleg tedd át más készülékbe a simet és vedd le róla a pin kódot, vagy egyszerűen vedd ki a simet
Talán ezt be tudod ütni majd, ha igen szerencséd van:
Factory ResetFactory Mode / Factory Reset
[ Szerkesztve ]
-
Ogla11
csendes tag
Köszi a gyors választ...csak az a gond,hogy egyáltalán nem tudom beindítani a telót,mert amikor kéri a pinkódot...lehetetlen beütni....mert a felső számsort egyáltalán nem érzékeli a képernyő.....tehát olyan mintha 1 sorral lejjebb csúszott volna minden.....példa: a zöld hívógomb az OK -nak felel meg....de így sem sikerült beindítani Feltettem töltőre...hátha beindul....rákötöttem a pc-re..de sehol semmi .Segítsééééééééééég
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Az alábbi általam kedvelt és nélkülözhetetlen ingyenes alkalmazásokat teljes képernyőre optimalizáltam LG készülékekre:
- értelemszerűen nincs akksi sáv és navi gomb, teljes érintés vezérlésMIDlet-Touch-Support: True
LGE-MIDlet-Height:800
LGE-MIDlet-Width: 480
LGE-MIDlet-Indicator: HIDE
LGE-MIDlet-Display-Upscaling: yesTesztelve 800x480-as LG Arena és 400x240-es LG GS290 telefonokon
OperaMini 6 (legfrissebb verzió):
- mobilnézetben a zavaró [+] összezárható tartalom a config: url-ként való beírása után kikapcsolható "Fold linklists" NO-ra állításával
OperaMini6(Full).jarOperaMini 3 (módosított legstabilabb verzió)
- sok plusz funkció (szövegszerkesztő, ftp, letöltések stb.)
OperaMini3Full).jarGmail (2.0.6 verzió):
- a legegyszerűbb gmail levelezés (többfiókos)
Gmail(Full).jarGoogleMaps (2.3.2):
- nagyító ikon segít a térkép böngészéshez
GoogleMaps(Full).jarWeather:
- időjárás előrejelzés és aktuális helyzet
Weather(Full).jarForeca Weather:
- időjárás előrejelzés (10 nap) és aktuális helyzet
- térképek (időkép, radar, csapadék, szél, felhőzet, műhold)[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Biztonsági kódja 0000 gyárilag.
Csengőhangot és képet csak a készülék kapcsolatokhoz lehet beállítani a telefonkönyvben, a hanghoz lejjebb kell görgetni, belehet csoportokhoz is külön állítani egyénit.
Én a memóriakártyáról a használt hangokat, képeket (háttérhez is) átmásoltam a 'saját mappa'-ba, mert ìgy a kártya cserénél is megmaradnak a beállításaim.
A memkarim mappaszerkezete:
images
music
others
videosKèszülék közös memória (középső):
Alapértelmezett képek (gyári)
Alapértelmezett hangok (gyári)
Háttérkép
Csengőhangok
Others (gyári)
- contact_images (telefonkönyv képek)Ezzel a mappa szerkezettel rend is van
A csengést is könnyű kiválasztani hisz nincs memkari ikon előtte!
A készülék memóri első füle alatt lévő ömlesztett cuccokkal nem foglalkozom, java-t memkàrtyára telepítem. -
Ogla11
csendes tag
Üdv. Mindenki !
Segítségeteket kérem ... 2010 augusztusában megvettem ezt a kis telót,ami nekem nagyon is bevállt...eddig. Az történt ,hogy sms-em érkezett...és amikor elakartam olvasni már nem sikerült. Mi az,hogy nem sikerült...lefagyott az érintőképernyő....és minden eltünt róla. Ez 2 napja történt,azóta sem működik...be sem tudom kapcsolni,mert amikor a pin-t be akarom ütni...össze-vissza jeleníti meg a számokat: pl. ha a 4-est ütöm... az 1-esnek felel meg...és így tovább. Kitanulmányoztam,hogy melyik szám fellel meg a pinkódomnak(jelentem teljesen mások,mint az eredeti számok...ha leokéztam a zöld hívógomb volt a megfelelő ..tiszta kabaré)..és végül azt írta ,hogy csak vészhívásra.....és megint eltünt minden.Tök idegesen elővettem a kapott számlákat és a többi tájékoztatót,hogy majd beviszem szervizbe...de csak akkor vettem észre,hogy semmi jótállási papír nincs hozzácsatolva. ......pedig én konkrétan rákérdeztem és azt mondták minden benne van a dossziéba,amit a T-mobilosok adtak.Gondoltam kiverem a balhét,mert ez az ő saruk.... de előbb Tőletek kérek segítséget,hátha tudtok tanácsot adni és hátha közösen megoldható ez a telefontéma. Vagy szerintetek mégis szervíz lesz belőle ????
Válaszotokat előre is köszönöm,sziasztok. -
zdanee
őstag
Üdv mindenki, újabb probléma, megint a memóriakártyával. Ha berakok egy memóriakártyát (mindegy mekkorát és milyen partíciókkal), a telefon újraindul. Ha a kártya benne marad, bebootol és ismét újraindul. Ha kiveszem a kártyát, minden jó. Ilyet még telefonnál (pláne featurephone-nál) nem láttam, pedig megfordult a kezem között egy pár. Jövőhéten megy szervizbe.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Amur
addikt
ÉN is így gondoltam,mert így logikus,de nincs ilyen lehetőség sem a telefonkönyvben,sem a zenéknél.
A zenék hallgatása közben elérhető menüben bal felül a használat opció kiválasztása után a csengőhangnak való beállítást hozza fel,de ott nem lehet kapcsolathoz rendelni,csak központi csengőhangnak kiválasztani .
Telefonkönyvben szerkesztés menüben pedig egyáltalán nem lehet ilyesmit!
Egy érdekesség még: amióta átállítottam hogy ne a telefonmemóriából hanem a sim-ről kezelje a névjegyeket,azóta képet sem tudok hozzárendelni(felhozza a keresés ablakot,de nem hoz telefonszámokat,névjegyeket...)Másik:mivel egész másképpen kezeli a telefonkönyv bejegyzéseket mint a sonyericssonom ami előtte volt igen kuszán vannak a nevek miután felmásoltam a simkártyáról.Most törölni szeretném mert kicsit átszabtam a sim-en lévő neveket és azokat másolnám fel újra.
(vagyis telefonmemóriából törölném az összes bejegyzést,de biztonsági kódot kér,azt honnan veszem? 1111 és 1234 már próbálva.)[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Én ma próbálgatom.Képet már tudtam számhoz rendelni a telefonkönyvben,de egyedi csengőhangot kapcsolatokhoz még nem.Azt hol találom?
-
Pistike1985
aktív tag
Ezeket hogy lehet a telefonra "varázsolni" ? Sajnos nem értek oroszul. http://240x400.net.ru/load/temy_dlja_tachfonov_240x400/temy_dlja_lg_gs290/33
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
Zizi26
csendes tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni, mert már ott tartok, hogy kivágom az ablakon ezt a telefont. Az lenne a problémám, hogy a telefon egy bizonyos számról nem fogadja a nekem küldött sms-eket, vagy legalábbis a jó részét nem. Beadtam szervizbe, szoftvert frissítettek rajta, de ez a hiba ugyanúgy változatlanul megmaradt. Gondoltam rá, hogy nem is az én telefonommal van a baj, de viszont a cserekészüléken minden, arról a számról küldött sms-t megkaptam. Találkozott valaki esetleg hasonló problémával, vagy tud rá valami megoldást? Előre is köszönöm a választ!
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy és honnan lehet widgtetet letölteni, telepíteni erre a tipusra. Valami normális órát szeretnék rá.
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
gzbotii
nagyúr
Valaki tudja, most mar mukodik a frissites, tehat nem hibas?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zdanee
őstag
Még a partíciót is leszedtem róla, teleírtam 0-val, új partíció, formázás... Most 2 napja megint nem csinálja. A számítógépbe behelyezve a kártyán 0 byte méretű félreformázott filenevekként előkerültek a formázás óta "eltűnt" fileok. Kicsit meg vagyok lőve, mert ez megint lehet a kártya hibája is, de azt már tucatszor teszteltem, és semmi baja nem volt, ameddig számítógépben próbáltam...
-
gzbotii
nagyúr
válasz MuzikJunkie #5 üzenetére
rengeteget valtozot a menu, 3 kepernyo van es a livesquare.. tudom mert volt nekem kp500 as is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zdanee
őstag
Sziasztok! Kishúgomnak ilyen telefonja van, és panaszkodott, hogy véletlenszerűen eltűnnek a memóriakártyájáról zenék. Megnéztem, és valóban, vannak olyan playlistek, amikben nem létező zenék vannak. A hibát persze reprodukálni nem tudtam. Egy 2 gigás Sandisk van benne, ezt alaposan megvizsgáltam (2x teleítram és visszaolvastam random adatokkal), de semmi baja (pár hónapos a kártya). Kizárásos alapon a telefon szoftverhibájára gyanakszom (v10I van rajta, gyárilag is ez volt), az eltűnt fileokban nincs semmi közös, vannak ékezetes filenevek, anélküliek, ID3-tagesek/tagtelenek, állítólag egyszer egy teljes könyvtár is eltűnt, annak tartalmával együtt a kártyáról. Miután jól teleírtam a kártyát amíg arra gyanakodtam, a testdisk-et már nem volt értelme futtatni, így többet nem tudok mondani a fileokról. Az adatokat kábelen, USB MassStorage módban másolja a húgom a telefonra, a kártyát soha nem veszi ki. Valakinek ötlet? Láttatok már hasonlót?
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nővéremnek egy ilyen telója van, de egy ideje elkezdett szórakozni, és el-el tűnt a kép a kijelzőről. Ma oda jutott, hogy egyáltalán nincs. A teló bekapcsol, ha hívjuk csörög, csak kép nincs(háttérvilágítás van). Hardver, vagy szoft gond lehet? Ha utóbbi, frissítés megoldhatja? Csak ebben az esetben meg hogy választok módot PC-re kötéskor..
Ha valakinek van ötlete, ossza mmeg velem pls!
Ha már volt hasonló akkor bocs, de mobilról macerás volna visszakeresgetnem..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
raziel01
veterán
válasz hugoboss1245 #162 üzenetére
Naptár, rádió, zene, óra, keresés, facebook, emlékeztető, világóra,képnézegő, iwiw, időjárás
Első érintősnek jó lesz de csodát ne várj tőle. Nem okostelefon, sok mindent nem tud.
2 féle módon lehet feloldani a billentyűzárat. Be lehet állítani hogy szeretnéd. -
raziel01
veterán
válasz hugoboss1245 #160 üzenetére
10 darab widget van, bővíteni nem lehet. Kis ablakból kell kihúzni a kezdőképernyőre, úgy rakod ki ahogy akarod.
-
hugoboss1245
csendes tag
Sziasztok! Én most szeretnék venni egy ilyet, és nem tudja valaki, hogy mennyi widget van ebben összesen? És lehet e valahol állítani, hogy melyeket szeretném kihelyezni oda, ahonnan tovább tehetem a kezdő képernyőre? (Úgy tudom ilyen a Samsungnál van)
-
Radioactive
tag
-
Radioactive
tag
válasz ||aNtHoNy|| #99 üzenetére
Teljes off, bocsi, töröltem volna ha tudtam volna, csak egy olyan hozzászólásra reagáltam ami 2 hónapos.
Egyébként ha már írtam, akkor barátnőmnek lassan fél éve van ilyen, néha-néha csinál hülyeséget, pl. a nem fogadott hívás csak úgy tűnik el, ha nem csak a naplót nyitod meg hanem még a kontakthoz tartozó naplót is... de egyébkét megbízható, jó teló, arra, amire kell.
[ Szerkesztve ]
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
raziel01
veterán
Én most úgy felbasztam magam ezen a szaron.
Benne volt a zsebemben és le volt zárva, ez a szar meg valahogy feloldotta a billentyűzárat és felhívott egy számot a telefonkönyvből, az 6 percig ment.
Most majd lehet magyarázkodnom, hogy miért is hívtam fel, közben nem is én voltam, ráadásul 300 Ft le is ment a kártyámról.Egyébként valahogy be lehet állítani, hogy jelszót kérjen a kimenő hívásokhoz vagy a billentyűzár feloldásához?
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz raziel01 #155 üzenetére
Simán...
Csak az a dúrva h a gyári update progi a gyári szerverről...
Egyébként azóta a 2. telót is be kellett ma cserélném, mert nem tudott sem küldeni sem fogadni sms-t...
Így most a harmadik azaz 3. gs290-et állítottam be újra magamnak...
Így kijelenthetjük h ez egy hulladék telefon...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Húúú köszi, de mint írtam, SÁRGA a képernyő.... és csak a sárga szín van rajta ezen milyen kódot tudnál beütni?!
EGyébként reggel bevittem kaptam másikat... meg mondták, h egy ideig még hanyagoljuk a szoftver frissítést, mert valamit nagyon elszúrtak az lg-nél... már mosolyogtak, mikor a kezemben látták az lg dobozt...
-
formax
tag
-
GrandeP
addikt
LOOOL
Ma vettem a telefont, a telenornál...
Kibontottam, bekapcsoltam, rádugtam a gépre, gondoltam még most úgy se állítottam be, megnézzük van-e friss firmware....
v10a lehetett rajta... mert a b-re akart frissíteni...
Ezt meg is tette, minden okés, kikapcsolt-bekapcsolt...
Majd az LG logó eltünése utána, hatalmas nagy Sárga képernyő fogadott... a frissítés közben semmi baj nem volt, nem is piszkálta senki sem...
Aztán még kb 2-3 szor megpróbáltam a "recovery" frissítést, hátha mégis én rontottam el, valamit... megint ugyanez..
Holnap viszem vissza... ez mennyire jellemző feature?
Egyébként ilyenre el lehet lőni a 3 napon belül inkább másik mobilt adjatok beszólást, vagy az már nincs is?! Egyből küldik a szervízbe aztán majd 3 hét múlva megkapom, vagy jó lesz vagy nem?!
-
xSide
őstag
Köszi a tapasztalataidat, mely alapján én is reagálnék:
GS290-et USB-re csatlakoztatva MASS Storage-ként telepíti az XP. Ezzel a maximális sebesség 23 kB/sec, ami azt jelenti, hogy egy átlagos mp3 (4-5 MB) 6-8 perc alatt mászik át. Mi a teendő? Pc Suite-vel gyorsabb, de nehézkes a használata.
- telepítsd az LG drivert csak, a PC suite-t felejtsd el (semmi haszna)
- a telefonkönyvedről menthetsz biztonsági másolatot a készülékre és mem kártyára is...
Üzenetet alapból onnan küldök, játékot és alkalmazást bluetooth-on küldöm-gyenge fényképező (SE K510 szebb, bár kisebb képet csinált 1Mpixellel), video felejtős
- egyetértek, de az 1 MP nem hasonlítható össze a 2-vel, ugyanis ha pc-n átméretezem mindent ver- néha döcög a kijelző, görgetés helyett belép valahova. (ez lehet felhasználói meg nem szokottság is)
- nem megszokottság és rossz kijelzó kalibrálás az oka- nem csak SMS írásnál, de telefonkönyvben keresésnél is egy pl. "f"-fel kezdődő nevet bajos keresni, mert a 3 nyomást kb 10 (!) másodperc alatt érzékeli. A telefonköny is 2mp alatt jön be.
- nem tapasztaltam ilyet- képernyőzárat fel lehet oldani egy betú rajzolásával is és egyből az adott betűhöz rendelt menüponthoz érünk.
- a betű inkább piktogram és nagyon hasznos, gyors elérést tesz lehetővé-akksi 1. feltöltés után az 5-ik napon jelzett. Ilyenkor nem volt hajlandó zenélni, fényképezni, de nem kapcsolt ki még aznap.
- mivel nálam a telefon kihasználhatósága nem csak üzenetírásnál, telefonálásnál ér véget hanem net (opera mini-vel), mail, filmnézés, zenehallgatás is rendszeres, így 2 naponta merülök- játékok demók
- sajnos nem törölhetőek, de számos lg arena játék szépen fut rajta, mely full képernyőn tényleg érintés vezérelt- képeket, zenéket is ömleszti, ha egy képből csinálsz hívásképet akkor 2-3 db-ot is láthatsz a sorban belőle.
- használni tudni kell!!
- a saját fájlokba belépve nemcsak az első fület kell használni, hanem a második saját cuccokat, ahol szabadon hozható létre saját mappa bármilyen tartalommal vagy a harmadikat a memkártyával szintén szabadon rendezhető könyvtár szerkezettel Gondolom a pc-n sem ömlesztve tárolod a fájlokat, hanem kategorizálva...
- a telefonkönyves kép egyszer jelenik meg a saját mappa/alapértelmezett kép/contact image alatt-hátteret lehet változtatni, de csak a főoldalon.
- szabadon állítható bármely háttér bárhová
- kijelző/háttérkép ahol választható háttérkép, képernyőzár háttérkép és a gyorshívás háttere
- kijelző/livesquare ahol a liveplace alatt szintén bármi választható
- kijelző/widget itt pedig szintén szabadon választható bármiAz én észrevételeim/B)
- a hangerő ikonokkal nem lehet számot váltani zenehallgatás közben és nem lehet képernyőt görgetni
- alapértelmezetten nem lehet választani szöveg beviteli módot
- email automatikus lekérésnél nincs mindig hangjelzés
- a zenelejátszó nagyon szépen szól sony fülhallgatóval csak ki kell választani a megfelelő hangszín beállítást[ Szerkesztve ]
-
zolibug
csendes tag
Sziasztok!
GS290-et USB-re csatlakoztatva MASS Storage-ként telepíti az XP. Ezzel a maximális sebesség 23 kB/sec, ami azt jelenti, hogy egy átlagos mp3 (4-5 MB) 6-8 perc alatt mászik át. Mi a teendő? Pc Suite-vel gyorsabb, de nehézkes a használata.
Karácsonyra kaptam a családtól. Eddigi tapasztalatok a teljesség igénye nélkül:
-gyenge fényképező (SE K510 szebb, bár kisebb képet csinált 1Mpixellel), video felejtős
- néha döcög a kijelző, görgetés helyett belép valahova. (ez lehet felhasználói meg nem szokottság is)
- nem csak SMS írásnál, de telefonkönyvben keresésnél is egy pl. "f"-fel kezdődő nevet bajos keresni, mert a 3 nyomást kb 10 (!) másodperc alatt érzékeli. A telefonköny is 2mp alatt jön be.
- képernyőzárat fel lehet oldani egy betú rajzolásával is és egyből az adott betűhöz rendelt menüponthoz érünk.
-akksi 1. feltöltés után az 5-ik napon jelzett. Ilyenkor nem volt hajlandó zenélni, fényképezni, de nem kapcsolt ki még aznap.
- játékok demók
- képeket, zenéket is ömleszti, ha egy képből csinálsz hívásképet akkor 2-3 db-ot is láthatsz a sorban belőle.
-hátlap nem túl könnyen jön le, de azért nem is erős
-hátteret lehet változtatni, de csak a főoldalon.[ Szerkesztve ]
-
Kaktusz92
tag
Üdv. Nekem azt csinálja. hogy ha megnyitom a rádiot 1 sec után kilép. idáig jó volt...
-
kisbibor
csendes tag
Nekem azt kezdte el játszani a telefonom, hogy ahol megérintem a kijelzőt, kb fél centivel arrébb érzékeli, így sok menüpont használhatatlanná vált. időnként meg teljesen jól működik. valószínű amint tudjuk, visszük szervizbe. találkozott már más is ilyen problémával?
-
Semese
csendes tag
Sziasztok!
Ma üzemeltem be a gs290-es masinámat. Könnyen kezelhető kis telefon, de nem találom hol lehet kikapcsolni a marhára idegesítő, "mezei" használat közbeni rezgés, "pittyegés" jelzést. A hangot ki tudtam kapcsolni, de továbbra is rezeg ha megérintem a képernyőt. Hol lehet a rezgés funkciót kikapcsolni?
Jah! Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, és nem tudták megmondani.A segítséget előre is köszi!
-
babosmiki
addikt
Lehet valahogy, valahonnan a widgeteket bővíteni?
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
raziel01
veterán
Csináltam egy factory resetet de sajnos a T-mobilos képek/hangok nem tűntek el viszont az érdekes, hogy most a rádió több adót fog be mint factory reset előtt.
-
_ak_
addikt
Öcsémnek ment, csak gondoltam frissítem a softot rajta és ez valahogy nem akart sikerülni reggel, pedig nem ma csináltam először ilyesmit.
Aztán "vicces" volt, h nem találta meg a saját fájljait a telepítő, meg az is csak idővel esett le, h várni kell vele mire elindulnak a folyamatok, mert kicsit lassúcska volt, mire felismerte a flash utility, h rá van dugva a telefon és kezdeni kéne vele vmit.Végülis 32bites windows 7-en sikerült és látszólagosan jó is volt minden, ellentétben a várakozásokkal, de azért ment neki egy factory reset.
Mindegy igazából, csak hirtelen felindulásból, gondoltam megosztom ezt a jövendő tulajokkal.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Ezt a szarságot. A flash utilityt nem tudja telepíteni, mert nem találja a win32 mappában a 64bites dircereket, miközben a x64 mappába tömörítette ki őket.
Más kérdés, h a telepítő akkor sem fut le, ha manuálisan átmásolom a 64 bites drivereket a win32 mappába.Szóval úgy tűnik,h a frissítés 64bites rendszeren nem megoldható.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Spatrik
csendes tag
Üdv!
Szerintetek megéri lecserélni egy Sony Ericsson W910i -t erre? -
xSide
őstag
Nos, szembesültem a szöveg hiányos problémával!
Mivel már több telefonom is megbuheráltam bátran kerestem a lehetőséget a master reset kód megtalálására
Sikerrel jártam!
Pár hsz-el feljebb is írtva lett a 1809#*kód# kombináció, ide behelyettesítettem egy külföldi fórumon leírtak alapján a készülékem tipusát 1809#*290# és láss csodát előbukkant a szervíz menü
Itt csináltam egy 'Factory Reset'-et és kis idő múlva telefon újraindult immár teljes szövegkörnyezettelui.: nekem nem sw frissítés miatt tűnt el, hanem miután valahogyan eltűnt az időjárás widget egy sima gyári visszaállítást kezdtem csak épp lemerült az akksim közben...
MEGJEGYZÉS:
A szervizmenüben sok teszt és állítási lehetőség van, mindenki csínján bánjon vele!
Felelősséget az esetleges készülék meghibásodások miatt nem vállalok, kízárólag a 'Factory Reset' opció megtalálása volt a célom.... -
formax
tag
válasz raziel01 #121 üzenetére
Szia,
Úgy tűnik, igen, eltűnnek a feliratok frissítés után. Nincs olyan menüpont, hogy "gyári reset", ezt a szervízmenüből lehet elérni. Mivel nem ismertem a kódot, a szervizben javították. Abban nem vagyok biztos, sőt erősen kétlem, hogy frissítés után a gyári reset valamiféle frissített menüt hoz elő, szerintem van a gépen egy gyárilag telepített szoftver, amit hiba (pl. hibás frissítés) után elő lehet hívni, így őrizve meg a telefon működő képességét.
Nekem frissítés, és gyári reset után eltűntek a T-mobilra jellemző menüpontok, hátterek stb., de azt végülis nem tudnám megmondani, hogy a jelenleg futó szoftver új-e, vagy egy, a gyárban eredetileg rátett változat.formax
-
-
Kaktusz92
tag
Üdv. Vettem egy ilyen telefont T-nél és szeretném kérdezni, hogy tudok 0.facebookra fölmenni, mert ha megprobálom kiirja,hogy sikertelen csatlakozás. Előre is kösz.
-
raziel01
veterán
válasz #43960832 #123 üzenetére
Már pedig én akkor is frissítem, bekaphatja a T-mobile/LG ha ez miatt elcsesződik.
De bízok benne, hogy ez a hiba már javítva lett.Egyébként Google-vel ezeket találtam:
hi , Follow the following steps
* Press the menu key
* Choose the Touch settings
* Continue with privacy
* Finally select Factory Data ResetU can also try the following steps
* Switch the power off
* Press and hold the "home key + power key + up or down volume key.
* Now , turn the power on again, but you should make sure still the three keys are being held
* you should hold the keys till LG logo appears,Step 1. With your LG Cookie in standby mode, come to Settings
Step2. Select Phone settings
Step3. Select Reset settings
Step4 When asked the code, input 0000
If you have lost the code don’t worry, just press 1809#*500# on your LG Cookie and choose Factory reset. -
raziel01
veterán
Most csak 15k domino csomagban.
[link] -
raziel01
veterán
Venni akarok egy ilyen telefont de írtátok, hogy szoftfrissítésnél elszállnak a feliratok.
Ezt akkor csak annyi megoldani, hogy frissítés után van a telefonban olyan menüpont, hogy master reset vagy hasonló és akkor kész is? -
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy az AccuWeather alkalmazásban hogy lehet módosítani az aktuális helyet? Egyszer sikerült már de az Istenért se sikerül újra. Az internetes oldalon módosítom a helyet, törlöm is az előzőt, de ugyanaz marad mégis. Nagyon bosszantó.
-
Szelecki
csendes tag
Csak érdeklődök,mert elég sokat kirándulunk de se gps-re se gps es telóra nincs pénzem,mer azt tom hogy gugli mepsz rámegy csak hogy kb-ra be tud-e tájolni gps nélkül.
-
Paladino
csendes tag
Sziasztok, van egy törött kijelzős egyébként szinte vadi új LG GS 290-em, ha valakit érdekel szóljon.
-
törölt tag
Na megvettem a telót. Összességében pozitívan csalódtam benne, nekem egyáltalán nem lassú, a kijelző a kategóriájában nagyon jó (irányítás szempontjából).
A frissítést én nem merem bevállalni ezek után, de talán nem is szükséges.
Amit észrevettem és idegesítő: a beépített Facebook kliens 5X tölti fel a képet ha feltöltök. Elég idegesítő, hülye hiba.
Ezenkívűl okés a teló, videót, pdf-et, office doksikat szépen viszi.
-
Lyne
csendes tag
válasz dávid gs290 #90 üzenetére
ha a fektetett billben átmentek a számokra, és nyomtok baloldalt egy "shift"-et, akkor ott vannak az ékezetes betűk
Lyne
-
Lyne
csendes tag
válasz #43960832 #110 üzenetére
Mi tegnap frissítettünk szoftvert a gs290-es telómon (GS290AT_V10e-re), és nekem is eltűnt a szöveg róla, holnap viszem szervizeltetni Előtte viszont volt, hogy lefagyott a teló, de a zene közben pl ment rajta, meg egy kis ideje eléggé belassult, azért is próbáltuk a frissítést, így nem lassú, de mégsem tudom normálisan használni... sajnos túl későn találtuk meg a bejegyzést erről a problémáról... De mostmár tudjuk, hogy nem kell piszkálni, ennyi, ez van.
Lyne
-
Szelecki
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy ezzel a telóval nem lehet olyat csinálni,hagy cellainfók alapján belövi kb-ra a helyem.
Sorsdöntő lehet a számára (v megveszem v nem).
Választ kösz -
funk648
aktív tag
Egyik videón láttam ennek a telónak a működését, és ott nagyon lassú volt. Akinek ilyen telefonja van, az mondja meg kérem, hogy tényleg ilyen lassú vagy csak ott volt valami?
-
törölt tag
Akkor most ezen a telón nem lehet hivatalosan szoftvert frissíteni anélkül, hogy utána szervizbe kéne vinni? Hard resetet nem lehet otthon megoldani? Holnap tervezek venni egy ilyen telót (2800Ft-ért) és érdekelne a dolog...
-
-
vik322
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy szoftvert frissitettem a gs290emen és azóta nincs szöveg a telefonon semmien szöveget nem jelenit meg!
frissités közben nem nyultam hozzá minden rendben ment!
lehet valamit tenni?
elöre is köszönöm!
Üdv. Viktor -
formax
tag
Csak javas játékok futnak rajta (tudomásom szerint). Letöltöd a netről, rámásolod a memóriakártyára, és onnan elindítod a telepítést. Ha fut, fut, ha nem, nem. Nekem sikerült egy-két sudokut, madzsongot, autóversenyzős játékot feltenni, de jó pár játék hibaüzenettel nem indult el. Aztán az is előfordult, hogy - mivel a programok egy része nem érintős telefonra van kitalálva - hogy fut ugyan, de borzasztó nehéz kezelni őket.
formax
-
formax
tag
Nem tudom, megoldódott-e a problémád, de szó szerint ugyanezt én is eljátszottam. Egy T-mobile-os telefont frissítettem a netről. Megoldást a Mammutban levő LG márkaboltban adtak: gyári reset, és minden működik.
Most olyan problémám van, hogy a 4 GB-os kártyával iszonyatosan lassú a telefon ÖSSZES funkciója, míg a 2 GB-os kártyával szépen működik, pedig kezdetek óta a 4 gigás van benne. Mi lehet a hiba, hogyan lehet kijavítani?
formax
-
viraga
tag
válasz bluespirit #101 üzenetére
Na igen, de a GS290-nek hiába van valódi piros és zöld gombja, ha pl a hívás megszakításnál 1-2 mp-ig tart, mire a gombnyomásra reagál... Mindig azt hiszem h rosszul nyomtam meg.
-
leafnui
csendes tag
Sziasztok,
Engem is erdekelne, jatekokat hogy lehet erre feltenni. USBrol ha atnyomom a fileokat, akkor megy? Milyen fileokat kell ehhez letolteni? Milyen az oprendszere? Bocs, ha looser kerdesek, de keresztkolyok kapott egy ilyet, es engem nyaggat hogy tegyek ra neki jatekot.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest